E

EK 2021 OP GROOT SCHERM KIJKEN IN AMSTERDAM: HIER KAN HET

ek kijken in amsterdam - ek kijken op groot scherm in amsterdam - welk cafe zendt ek uit amsterdam - ek kijken in cafe amsterdam - ek op groot scherm kijken amsterdam

Het EK is in volle gang en wij moedigen onze voetbalhelden graag uitbundig aan! Dat kan thuis vanaf de bank, maarrrr nu de terrassen weer open zijn kunnen we onze leeuwen ook met een ijskoud biertje toejuichen. Waar ga jij kijken? Bij onderstaande cafés in Amsterdam kan je het EK 2021 op groot scherm kijken.

EK op groot scherm kijken in Amsterdam? Deze gezellige kroegen zenden voetbal uit >

Café Goos (Rivierenbuurt) – Bij Café Goos op de Maasstraat is het eigenlijk altijd feest, maar voorál als onze toppers op het veld staan. Waar er normaal een grote beamer achterin het café hangt, is eigenaar Len nu iets anders van plan: ‘ik hang twee grote tv’s neer achter het raam, zodat mensen vanuit buiten kunnen kijken’. Als er versoepelingen komen dan kunnen mensen ook binnen genieten van voetbal op een groot scherm.

Arie Amsterdam (Pijp) – als het allemaal kan, ‘gaan we sowieso alle wedstrijden van het NL’s elftal uitzenden’, aldus Denny, van restaurant Arie in de Pijp. Of dat op het terras kan weet hij nog niet, maar mochten de maatregelen het toelaten om binnen open te gaan, bijvoorbeeld met 30 man, dan staat het team paraat. Met twee grote beamers zorgen zij er dan voor dat iedereen de wedstrijd met volle focus kan aanschouwen.

Café Bedier (West) – bij deze gezellig kroeg op de Amstelveense weg zijn ze er – als het mag – hélmaal klaar voor. Er komen sowieso schermen te hangen op het terras, en als het ff kan toveren ze ook de kroeg zelf om tot gezellige voetbalkantine. Snelle service, goed zich en vooral: veel doelpunten van het Nederlands Elftal (hopelijk).

No Rules (Pijp) – Voetbal op groot scherm kijken met pizza erbij? Terwijl jij vol spanning zit te kijken naar de wedstrijd serveert No Rules je de lekkerste bites en pizza’s. Bestel er een goeie cocktail naast en jij bent klaar om 90 minuten lang te genieten van een meeslepende wedstrijd. Boek hier je tafel. Reserveren kan ook telefonisch of ter plekke, vol=vol.

Biertuin (Oost, West) – bij de biertuin zit je áltijd goed voor een belangrijke voetbalwedstrijd. Als ze binnen open mogen, dan zal er een gigantisch diascherm hangen die vanuit de hele zaak te zien is. Waarschijnlijk komen er ook schermen op het terras, maar ‘het wordt sowieso een gezellige boel’, aldus een van de medewerkers van de Biertuin. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op een biertje, burgertje en héul veel doelpunten in de Biertuin.

Borrelen in Amsterdam: dit zijn onze favoriete plekken >

Strandzuid wordt StrandOranje (Zuid) – Op zondag 27 juni wordt de wedstrijd op meerdere grote TV schermen uitgezonden. #testenvoortoegang maakt het mogelijk dat we eindelijk weer gezamenlijk kunnen juichen en brullen zonder 1,5m te hoeven waarborgen. Haal dat oranje shirt maar uit de kast en koop hier je ticket voor €6,20 inclusief toegangstest. Let op: toegang wordt alleen verleend bij het aantonen van een negatieve corona test in de corona check app.

Café Kuijper (Oost) – Ook dit café in Oost staan bekend om zijn gezelligheid. Altijd, maar voorál als Ajax speelt. Ook zij zijn van plan alle wedstrijden van het NL’s elftal op groot scherm uit te zenden: ‘Het ligt aan de regels, maar als het mag dan hangen hier 100% zeker hangen hier schermen op het terras’, aldus manager Joost. Check onderstaand filmpje om alvast in de sfeer te komen!

Café Maxwell (Beukenplein) – Voetbal kijken in Oost? Dan zit je goed bij Maxwell. Ze pakken hier graag uit als het op voetbal aankomt, en zijn van plan om de wedstrijden zowel binnen als buiten uit te zenen!

Meer tips om het EK 2021 te vieren >

Café de Walvis (Spaarndammerbuurt) – Hoewel we het nog niet met 100% zekerheid kunnen zeggen, verwachten we dat Café de Walvis geen wedstrijd aan zich voorbij laat gaan. Als Ajax speelt zit de hele buurt hier klaar met een biertje voor het scherm, dus als de maatregelen het toelaten zullen de EK-wedstrijden ook hier op groot scherm te zien zien.

Vessel Amsterdam (Noord) – Het Europees Kampioenschap brengt Nederland dichterbij elkaar. Zo ook bij summer hangout Vessel, waar je de wedstrijd vanuit je stoel of luie zitzak kan beschouwen. Wil je iets te drinken of te eten? Klik het lampje naast je zitzak aan en bestel snacks of cocktails. Houd de website in de gaten om een van die plekken te bemachtigen. 

En, in welk café uit dit lijstje ga jij het EK 2021 op groot scherm kijken in Amsterdam?

CategoriesDrankje doen