D

DESSERTS BESTELLEN IN AMSTERDAM: 8 X HOTSPOTS

desserts bestellen amsterdam - dessert bestellen amsterdam - nagerechten bestellen amsterdam - nagerecht bestellen amsterdam - toetjes bestellen amsterdam - toetje bestellen amsterdam - desserts laten bezorgen amsterdam - desserts laten bezorgen - nagerechten laten bezorgen amsterdam

Iets te vieren of heb je gewoon cravings naar heerlijke desserts? Goed nieuws: je hoeft hiervoor niet eens de deur uit! Wil je weten waar je precies moet zijn om de beste lekkernijen te laten bezorgen? Hieronder vind je de beste adresjes om desserts te bestellen in Amsterdam.

Opzoek naar de lekkerste nagerechten? Vind hier de adresjes in Amsterdam desserts te bestellen > 

Massimo Gelato

Of het nou zomer of winter is, het is altijd een goed idee om te bestellen bij Massimo Gelato. Niet alleen omdat je er het hele jaar door ijs kunt laten bezorgen, maar ook vanwege de echt Italiaanse tiramisu die je er kunt scoren. Zin in ijs? Ga dan zeker voor de smaken pistache en ricotta-vijgen!
Hier bestel je desserts bij Massimo Gelato >

Patisserie Holtkamp

Bestellen bij Patisserie Holtkamp is een droom voor elke patisserie liefhebber! Van tompouce tot Charlotte Russe, van amandelrots tot citroentaart, van hagelslag tot stroopkoek, je vind het allemaal bij deze klassieker in Amsterdam.
Bestellen bij Patisserie Holtkamp doe je hier >

Ben & Jerry’s Ice Cream

Do we need to say more? Hier bestel je jouw favoriete B&J smaken >

Amsterdam Cupcake Company

Al bijna 10 jaar vind je deze toffe zaak in de Baarsjes. Wat ooit begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een lokale duurzame onderneming waar ze met passie en plezier werken om voor jou de lekkerste cupcakes, cakepops en taarten te bakken.
Desserts bestellen bij Amsterdam Cupcake Company >

Toch wel zin om de deur uit te gaan? Vind hier de lekkerste ijssalons van Amsterdam >

Sea salt & Chocolate

Bij Sea Salt & Chocolate ben je aan het juiste adres voor desserts van hoge kwaliteit. Ze brengen zelfgebakken desserts rechtstreeks bij je aan de deur. Als je hun fantastische lekkernijen nog niet hebt geprobeerd, raden we je aan dat snel te doen! Wat dacht je van een white chocolate truffle cheesecake?!
Bestel de desserts hier >

Tout Patisserie 

Een werkplaats en winkel in één, waar ze al hun producten elke dag met veel liefde bedenken, maken en met de wereld delen. Of je hier nou voor de chocolade komt, de patisserie of de macarons: hier zit je zeker goed!
Bestellen bij Tout doe je hier >

Belicio Cheats

Bij Belicio Cheats ben je aan het juiste adres voor zoete lekkernijen. Denk aan schepijs, cookie dough, crêpes, bubble waffles, poffertjes, skillet cookies, gebak en natuurlijk: donuts! Onze favoriet bij deze zaak? De Ferrero Rocher donut! 
Bestel hem hier >

De Drie Graefjes

De Drie Graefjes is niet meer weg te denken uit Amsterdam. Ze staan voor grote stukken huisgemaakte taart die iedereen geproefd moet hebben. Bestel één van hun zoete lekkernijen om op te halen bij het Rokin of Stadionplein in de stad óf om bij je thuis te laten bezorgen.
Bestel De Drie Graefjes hier >

En, bij welke van deze adresjes in Amsterdam ga jij binnenkort desserts bestellen?

CategoriesFijne Foodspots