I

IN DEZE 7 HOTELS MAAK JE DE PERFECTE INSTAGRAM-FOTO

”Instagrammable used to describe a picture that is worth
posting/sharing in instagram”.

Wij hebben nogal last van een Instagram verslaving. We volgen 100 bourgondische accounts, volgen de nieuwste trends en gebruiken 4 apps voor het plaatsen van een foto. We kunnen urenlang hartjes uitdelen bij food accounts (@paulpayasalad), en volgen een account die hondjes fotoshopt in koekjes (@dogs_infood). Soms is het leven zo fijn.

Het liefst kijken we toch wel naar de fleeky travelaccounts, prachtige strand-kiekjes, out-of-the-plane-images, sexy dunnebuikposes en vooral: de hotels waar deze travelinfluecers in verblijven. In dit artikel zoomen we even in op het laatste, omdat plaatjes kijken behoorlijk fijn kan zijn. Dit zijn de meest fotogenieke hotelkamers in de wereld.

1. Manon Les Suites – Denemarken

Hoewel Kopenhagen misschien niet de eerste stad is waar je aan denkt wanneer je een relaxvakantie zoekt, brengt dit hotel je wel op een andere gedachten. See for yourself.

Bron: Manon Les Suites

2. Loke Thye Kee Residences – Maleisië

Grote kleine tip: kijk hier vooral NIET naar de muren als je een paar glazen te veel op hebt. Sla het plafond trouwens ook maar over. Houd je ogen maar gewoon dicht als je veel wijn gedronken hebt..

Bron: Loke Thye Kee Residences

Deze 8 travel accounts wil je volgen op Instagram!

3. Paradiso Ibiza Art Hotel – Ibiza

Fan van Mama Kelly in Amsterdam? Dit is de hotel-variant. Niet letterlijk trouwens. Maar het gezellige hotel is volledig in de lieflijke kleur geschilderd, en er hangt een heerlijke seventies vibe. Met een grote hoed uit een roze rietje drinken. Prima!

Instagrammable hotels. Bron: Paradiso Ibiza Art Hotel

Vooruit, nog eentje dan… DIT IS TOCH NIET NORMAAL!

Instagrammable hotels. Bron: Paradiso Ibiza Art Hotel

4. Urban Cowboy B&B – Brooklyn

Ongeveer het tegenovergestelde van de vorige, maar dat is een kwestie van smaak. Dit is  voor de Renskes onder ons. Een ding is zeker: het hotel is superduper Instagrammeble.

Instagrammable hotels. Bron: Urban Cowboy B&B

Deze handige reisapps maken jouw tripje nóg fijner!

5. Anantara Kihavah – Malediven 

Dit tropische hotel in de Malediven spant toch wel de kroon van deze lijst. Letterlijk, want het is benoemd tot het meest Instagram-waardige hotel ter wereld. Eerst even een loterij winnen though..

Instagrammable hotels. Bron: Anantara Kihavah

6. Autor Rooms – Warschau

Voor degene die wit als favoriete ‘kleur’ hebben gekozen. This is your thing. Je moet er wel voor naar Polen, wat je daarvan vindt laten we tussen wegen.

Instagrammable hotels. Bron: Author Rooms

7. Korakia Pensione – Palm Springs, Amerika

Het lijkt alsof je in Marokko zit, maar je zit in Amerika. Mindf*ck. Hoe dan ook, de binnentuin van dit hotel doet je denken aan een klassiek Instagramsprookje. Daar doe je een fladderig jurkje voor aan, kijk dromerig voor je en het ziet er zo uit. Zo’n foto willen wij ook!

Bron: @ohhcouture
Instagrammable hotels. Bron: Korakia Pensione

Welk Instagrammable hotel komt er op jouw reis bucketlist?

Bron omslagfoto: Paradiso ibiza
CategoriesReistips