B

BORRELTIJD! 7 x GEZELLIGE CAFÉS IN BREDA

borrelen in breda - drankje doen in breda - drinken in breda - leuke cafés in breda - gezellige cafés in breda - leukste kroegen in breda - uitgaan breda

Borrelen en Bredenaars zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na een middag de hoogtepunten van Breda ontdekt te hebben, is het natuurlijk tijd om de avond af te sluiten met een drankje in één van de gezellige cafés in Breda. Hieronder tipt Girls Who er zeven!

Hieronder vind je 7 x leuke cafés in Breda om de avond af te sluiten met het gezelligste tijdstip van de dag >

1. De Suikerkist

Vroeger dé plek voor ordinaire Happy Hours, nu een gezellige borrelplek op de Havermarkt met een gigantisch zonovergoten of anders verwarmd terras. Een leuke drankkaart waar speciaal bier, wijn, premium soda’s en GT’s op prijken. Én een uitgebreide hapjeskaart met lekkere (vegan) gerechten!

Meer leuke plekken om te borrelen in Breda >

2. De Boterhal

Met het enorm gevarieerde bierenaanbod (lees: meer dan 100 verschillende) ben je als bierliefhebber in De Boterhal op de Grote Markt helemaal aan het juiste adres. Dit, in combinatie met verschillende tapasgerechten, is hier genoeg te proeven!

3. Big Belly Bar & Garden

Ook bij Big Belly Bar & Garden is het proeven geblazen! Hier vind je op de kaart ruim 24 wisseltaps (waarvan de helft eigen bieren), hogere kwaliteit wijnen en creatieve cocktails van premium spirits. Wat wij stiekem heel tof vinden: hun zelfgemaakte Pornstar Martini komt ook van de tap!

4. De Botanist

Wat is er nou leuker dan een drankje doen in Breda aan het water? Ja, dat kan ook! De Botanist bevindt zich namelijk aan het einde van de haven. Het is hier niet zo druk als in de binnenstad, maar wanneer het borreltijd is, bruist de straat van de gezelligheid! Overigens kun je hier ook erg goed lunchen en genieten van een shared diner.

5. Café Noir

Een andere leuke plek waar je uitgebreid kunt borrelen in Breda is Café Noir. Je vindt dit pareltje precies tussen het gezellige Ginneken en de binnenstad van Breda en is een plek met de elegantie en de allure van een café dat je tegenkomt in hartje Parijs. Maar met een kaart vol internationale bieren, wijnen, mixdrankjes en meer. Die je kunt combineren met typische Nederlandse (bitterballen!) en Franse (oesters!) borrelhapjes!

Meer leuke cafés in Breda >

6. Wijnbar Petit Bardot

Het Van Coothplein is voor de meeste Bredenaars geen onbekend begrip. Op dit rustig, fijne pleintje vind je het bourgondische pareltje Wijnbar Petit Bardot waar je rustig kunt genieten van lekkere wijn en een bijpassend hapje. Ga je in de zomer, dan pik je gelijk de ondergaande zon mee. Net alsof je er ‘even tussenuit bent’.

Ook leuk! 15 x gezellige bruine cafés in Amsterdam

7. Café de Bommel

Café de Bommel is voor een afzakkertje in een 30-jaar oude kroeg, die jong en oud samenbrengt. Het is één van de leukste kroegen in Breda, waar bij de weekenden afwisselen met bruisende feesten, intieme live optredens of een legendarisch pub-quiz.

En, bij welke leukste kroegen & cafés in Breda proost jij op een mooie avond?

Omslagfoto: Big Belly Bar & Garden

CategoriesDrankje doen