E

Een persoonlijk cadeau geven doe je zo!

Heb je even geen inspiratie voor een verjaardagscadeau? Geen zorgen, dat overkomt iedereen weleens. Een belangrijke tip die we je nu alvast willen meegeven, is om iets te geven dat echt persoonlijk is. Heb je binnenkort die verjaardag van je vriendin op de planning? Lees dan gauw dit artikel mee zodat jij haar echt blij kunt maken met een goed en persoonlijk cadeau.

Een fotoboek met de vriendinnen

Van foto’s van alle avonturen en vakanties die jullie samen hebben beleefd, hebben jullie er vast genoeg. Denk aan vakanties samen en aan jullie feestjes, momenten samen vroeger op school. Ga er eens een middagje voor zitten, en zoek samen met je vriendinnengroep een mooie selectie foto’s uit die jullie mooi in chronologische volgorde, of geselecteerd op thematiek, bij elkaar kunnen voegen in een mooi fotoboek. Zoek foto’s uit van jullie pieken en dalen en maak er een mooi kunstwerk van. Een foto album maken is een uitstekende manier om een persoonlijk cadeau te geven!

Laat de Picasso in je naar boven komen

Een andere manier om een persoonlijk cadeau aan je vriendin te geven, is natuurlijk door deze helemaal zelf te maken! Pak je verf, een doek en kwasten erbij en maak een prachtig schilderij voor bij je vriendin aan de muur. Denk aan een prachtig zelfportret, of een groepsportret van de hele vriendinnengroep. Je kunt naast het schilderen ook nog natuurlijk op veel andere manieren creatief zijn. Je kunt ook bijvoorbeeld sieraden maken voor je vriendin, of aan de slag gaan met wol. Breien bijvoorbeeld een leuke trui of een sjaal voor haar. Zo kun je echt een persoonlijk cadeau geven, want jouw schilderij zal niemand in de winkel tegenkomen.

Ga er samen op uit

Naast iets tastbaars kun je natuurlijk ook een leuke activiteit aan je beste vriendin cadeau doen. Ga er met de hele groep op uit, en beleef samen de leukste avonturen op een weekendje weg of een stedentripje. Met een leuk uitje kunnen jullie nieuwe herinneringen maken, wat jullie band onderling ook nog eens zal versterken. Een ideaal persoonlijk cadeau aan je beste vriendin dus.

Keuzestress bij een cadeau? Geen zorgen dus. Bij het uitzoeken van een persoonlijk cadeau is het verder natuurlijk altijd belangrijk om de interesses van je beste vriendin in gedachten te houden. Zo zal het zeker goedkomen! 

CategoriesNiet gecategoriseerd