1

10 x LEUKE CADEAUS VOOR DE CAT MOM IN JULLIE VRIENDINNENGROEP

katten cadeaus - katten musthaves - kattenkadootjes - cadeau cat lover - katten cadeaupakket - katten cadeaubox - grappige kattencadeautjes - unieke krabpaal kat -

Wil je de kattenliefhebber in je vriendengroep of familie leuk verrassen? Want of het nu voor de feestdagen, een verjaardag of gewoon zomaar is: met deze 10 x leuke cadeaus voor kattenliefhebbers maak je zowel de cat mom als het beestje zelf blij!

Van traktaties voor de kat tot aan leuke kattenboeken: hier vind je tips voor een leuk katten cadeaus voor kattenliefhebbers >

1. Een kattenmok

Met deze leuke kattenmok drinkt je favo kattenliefhebber haar kopje thee of koffie helemaal in stijl. Da’s pas leuk wakker worden! Al helemaal leuk in combinatie met deze leuke katten theelepeltje!

Meer leuke cadeaus voor kattenliefhebbers vind je onder de foto >

Ook leuk! 10 x films voor kattenliefhebbers >

2. Katten cadeaupakket met traktaties & speeltjes

Een blije kat = een blij cat mom. En, hoe maak je een kat blijer dan met kattensnoepjes en leuke speeltjes? Je kunt een kant-en-klare katten cadeaupakket bestellen. Of zelf aan de slag gaan met een leuke box van de Xenos en deze zelf vullen met kattenvoer of kattenspeeltjes. Beide net zo leuk!

3. Een kattenboek

Een leuk cadeau voor kattenliefhebbers die óók van lezen houden: het boek de filosofie van een kat. Net zoals vele grote denkers houdt John Gray zich bezig met vragen die de mensen al eeuwen bezighouden. Denk aan ‘hoe word je gelukkig’ of ‘hoe leid je een goed leven’. Deze antwoorden vindt hij niet bij grote denkers, maar bij de harige dieren. En deelt hij met de wereld door middel van dit boek. Interessant!

4. Een portret van je kat

Altijd al willen weten hoe je kat eruit ziet als een koningin, koning, krijger of generaal? Bij deze webshop kun je een aangepaste portret laten maken van je kat, in elk personage dat je maar wilt. Én, het is helemaal handgemaakt: hoe leuk!

5. Kaars in de vorm van een kat

Voor in de slaapkamer of in de woonkamer, deze kaars in de vorm van een kat is een leuke toevoeging in de woning van een kattenliefhebber. De kaars is 18 centimeter hoog, brandt ruim 35 uur én je vindt het in de kleuren goud, wit én blauw!

Ook leuk! 10 x kattencafés in Nederland met kroegtijgers achter de bar >

6. Een sieradenhouder

Op deze leuke sieradenhouder ‘de Gatto van Balvi’ kun je aan de lange staart van de kat al je ringen hangen. Het is origineel, handig én een leuke aanvulling op het interieur! Plus, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Meer leuke katten cadeaus vind je onder de foto >

7. Kattenoorbellen

Oké, sieraden zijn misschien niet héél origineel om te geven. Maar overigens wél altijd leuk! Zeker wanneer de sieraden zijn aangepast aan de voorkeur van de ontvanger. En, waar maak je een kattenliefhebber meer blij mee dan oorbellen in de vorm van haar favoriete dier. Juist, bijna nergens mee! Je koopt de oorbellen hier >

Tip: Wel eerst even checken of ze gaatjes heeft, anders is deze leuke kattenketting misschien een betere optie.

8. Een klimboom voor katten

Met deze leuke klimboom sla je twee vliegen in één klap, nouja eigenlijk drie vliegen… Want, niet alleen kunnen je katten hierin klimmen, ook hebben de katten een (uniek) eigen plekje om dutjes in te doen. Plus, de klimboom is een leuke eye catcher in de woonkamer. Mag wat kosten, maar misschien kun je het met een groepje cadeaus geven aan de cat mom.

9. Een Kat IQ test

De Kat IQ test is een grappig katten cadeau waarbij het baasje kan testen hoe slim zijn of haar kat is. In totaal zitten er honderd testen en vragen in de verpakking waarmee je ontdekt of het huisdier een beetje dommig is of juist hyperintelligent. Hier shop je dit katten cadeau >

Ook leuk: 19 x cadeau tips voor de wijnliefhebber >

10. Een kattenpuzzel

Deze puzzel met katten is een leuk cadeautje én uitdaging voor je favoriete kattenliefhebber. Want, het oplossen van een puzzel met 1000 stukjes is moeilijker dan dat het lijkt. Zeker als er een nieuwsgierige kat in huis huppelt die er elk moment boven op kan springen. Maar eenmaal af is het alle bloed, zweet & tranen waard!

En, welke cat mom maak jij blij met deze cadeaus voor kattenliefhebbers?

CategoriesGive