H

HANDIG: HET PERFECTE BORRELTAFETJE VOOR JOUW PICKNICK

borreltafeltje - wijntafeltje - picknicktafeltje

Producten waarvan je dácht dat je het nooit nodig zou hebben, maar die stiekem een luxeprobleem oplossen. Hebbedingetjes waarvan je denkt: ‘waarom heeft niemand hier eerder aan gedacht?’. Wij houden ervan. Dus, iedere week nemen wij zo’n handige gadget onder de loep. Deze week: het borreltafeltje die jouw wijnfles recht houdt.

Nooit meer wijn knoeien

Picknicken, wij als levensgenieters hóuden ervan. Een mooie mand gevuld met lekkers, een leuk picknickkleed op het gras of strand en een koelbox gevuld met lekkere wijn en hapjes. Maar, waar ga je al dat lekkers opzetten? Dit leuke borreltafeltje biedt de oplossing.

Want die wijn(glazen), dat is nog wel eens dingetje tijdens het picknicken: die zijn namelijk weinig stabiel op het hobbelige gras of zand. De oplossing: dit té leuke borreltafeltje. Niet alleen ziet het tafeltje er enorm gezellig uit, het heeft vooral een praktische functie: jouw geopende fles wijn rechthouden.

Handgemaakt borreltafeltje

De slimme opvouwbare tafel is handgemaakt gemaakt door Michael en Ania Shepler en is ontworpen om aan alle elementen van een klassieke picknick te voldoen: ruimte voor twee glazen, een wijnfles en een bord vol met je favoriete picknickhapjes. Het ontwerp van Baltisch berkenmultiplex kan plat worden opgevouwen, vergrendeld in zowel open als gesloten positie en bevat twee handige handvatten om ‘m makkelijk mee te nemen. Handig!

Je kunt dit leuke borreltafeltje hier kopen >

Ook leuk: tips voor de perfecte picknick >

CategoriesDrankje doen