1

11 x MOTIVERENDE BOEKEN OVER SUCCES EN CARRIÈRE

carriere boek vrouwen - boeken over succes - boeken van ondernemers - boeken rijk worden - boeken over carriere

Loop je vast in je carrière? Kun je wel een paar goede tips gebruiken of ben je gewoon op zoek naar advies van ervaringsdeskundigen? Hieronder vind je dan 10  handige titels over carrière en succes voor op jouw boekenplank. Let’s read all about it!

Van tips voor het benutten van je talenten tot grip krijgen op je carrière en van spirituele tools voor zakelijk succes tot jezelf rijk denken. Deze boeken over succes gaan jou verder brengen in je carrière. Ze staan in willekeurige volgorde > 

1. Mindful & Miljonair

Spiritueel én succesvol: de combinatie lijkt te mooi om waar te zijn, maar is het zeker niet. Niet als het aan self-made miljonair Steffy Roos du Maine ligt in ieder geval. In haar boek Mindful & Miljonair laat zij zien dat succes niet altijd heel veel stress en keihard werken betekent, maar dat je juist ook spirituele tools kunt inzetten voor persoonlijke ontwikkeling en zakelijk resultaat.

In het boek staan praktische tools en rituelen die de schrijver deelt vanuit haar eigen  ervaringen om een eigen business of carrière op een hoger niveau te brengen. Vragen als ‘Hoe gebruik je de maan als business coach?‘, en ‘hoe gebruik je de Law of Attraction om jouw allergrootste dromen te manifesteren?’ worden beantwoord in dit boek voor ambitieuze ondernemers.
Koop Mindful & Miljonair hier >

2. Nice girls don’t get the corner office

Dit boek gaat over de meest gemaakte fouten van vrouwen op hun werk, doet suggesties om grip te krijgen op je carrière en beschrijft manieren waarop je jezelf in de weg zit bij het benutten van je talenten. De praktische adviezen zijn verdeeld in zes super interessante thema’s. Deze samenvatting in combinatie met de roze kaft heeft ons eigenlijk al overtuigd om het boek in huis te halen.. Jou ook?
Koop Nice girls don’t get the corner office hier > 

carrière boeken - succes boeken - motiverende boeken - boeken - bestsellers - populaire boeken

Ook interessant: deze podcasts leren je beter om te gaan met geld >

3. Invictus Library – Think and Grow Rich

Deze titel is de klassieker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. De waarheden en wijsheden die Napoleon Hill beschrijft zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je mee in de strategie die miljoenen mensen veel geld heeft opgeleverd, maar die vooral de formule is voor een succesvol en voldaan leven.
Bestel Think and Grow Rich hier > 

carrière boeken - succes boeken - motiverende boeken - boeken - bestsellers - populaire boeken

4. Denk groot & word rijk

Dit boek bevat geheimen over geld verdienen waarmee je jouw leven kunt veranderen. Ontdek het geheim van succes. ‘Denk groot & word rijk’ brengt je de wijsheid van bijzondere mensen die grote prestaties hebben geleverd en daardoor rijk geworden zijn. Deze titel staat in de top 10 van best verkochte selfhelp-boeken allertijden! Het mag dus zeker niet ontbreken in jouw boekenkast.
Koop Denk groot & word rijk hier > 

carrière boeken - succes boeken - motiverende boeken - boeken - bestsellers - populaire boeken

Ook handig! Vind hier 6 dingen die succesvolle vrouwen doen op maandag >

5. Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt

Hierin kun jij lezen hoe je het maximale uit jezelf haalt. Dale Carnegie leert je drie technieken om met mensen om te gaan, zes manieren om jezelf geliefd te maken, twaalf stappen om mensen te overtuigen en negen manieren hoe je mensen kunt veranderen zonder ergernis op te wekken. Leer hoe je ervoor zorgt dat mensen zich gewaardeerd en belangrijk voelen.
Bestel Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt hier > 

6. Miracle Morning

Deze internationale bestseller heeft al tienduizenden mensen geholpen grote veranderingen in hun leven door te zetten. De Miracle Morning Methode leerde hun een succesvoller maar vooral een rijker en bevredigender leven te leiden. In deze praktische gids beschrijft de schrijver hoe iedereen in 30 dagen aan de hand van zes nieuwe gewoontes kan werken aan meer focus en zelfbewustzijn. En dat allemaal voor acht uur ’s ochtends! Interesting…
Koop Miracle Morning hier >

7. De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

De schrijver van dit boek heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt. Hij leert ons hoe we de kwaliteit van ons werkende leven, privéleven en gezinsleven kunnen verbeteren. Zijn inzichten hebben allerlei mensen geholpen meer plezier te hebben in hun omgang met anderen; dit heeft het werk in honderden organisaties en bedrijven fijner en effectiever gemaakt. 
Bestel De zeven eigenschappen van effectief leiderschap hier > 

8. Getting things done

Dit boek is de ultieme methode om productiever te zijn. Het zorgt ervoor dat je snel informatie kunt filteren en wat relevant is te gebruiken in een betrouwbaar systeem. Dit zorgt ervoor dat alle op dit moment niet-relevante informatie uit beeld verdwijnt en op het goede moment weer op je radartje komt. Hierdoor heb je overzicht om met de juiste dingen bezig te zijn en de rust om hier je volledige aandacht aan te geven.
Koop Getting things doen hier > 

Vind hier nog meer boeken over succes en carrière > 

9. You are a badass

Jij bent een badass en na het lezen van dit boek ken je jezelf nog beter. Je snapt waarom je bepaalde dingen doet, leert om te houden van de dingen die je niet kunt veranderen en de dingen te veranderen waar je niet van houdt. Dit doet de schrijfster met allerlei kleine dingen die je kunt doen, zoals elke avond opschrijven waarvoor je dankbaar bent die dag of door vaker ja te zeggen wanneer je misschien wel geneigd bent om nee te zeggen. Lees dit boek en begin vandaag nog met je new and improved life.
Bestel You are a badass hier > 

10. Een werkweek van 4 uur

Of je nou die grote wereldreis wilt maken, een hoog maandelijks salaris wilt met zo weinig mogelijk inspanning, of gewoon minder wilt werken en meer wilt genieten – Een werkweek van vier uur geeft het antwoord. Dit boek helpt je op weg naar een nieuw leven van weinig werkuren, veel vrije tijd en geld in overvloed, of je nu een overwerkt loonslaafje bent of een ondernemer die vast zit in het succes van zijn bedrijf.
Koop Een werkweek van 4 uur hier > 

11. Focus AAN/UIT

Afdwalen tijdens gesprekken, aan het einde van de pagina erachter komen dat je eigenlijk geen idee meer hebt waar de tekst over ging en moeite met in slaap vallen omdat je hoofd blijft doortollen. Als we geen grip op onze aandacht hebben kost het meer tijd om ons werk te doen en neemt de stress toe. Bestsellerauteur Mark Tigchelaar laat zien hoe je weer grip op je focus krijgt. Het effect is dat we weerbaarder tegen stress worden, productiever zijn en meer aanwezig zijn in het hier en nu.
Bestel Focus AAN/UIT hier > 

carrière boeken - succes boeken - motiverende boeken - boeken - bestsellers - populaire boeken

Welke van deze boeken over carrière en succes ga jij als eerste in huis halen?

CategoriesChill