1

10 x DE BESTE SPAANSE SERIES OP NETFLIX

spaanse netflix serie - spaanse netflix series - beste spaanse netfix serie - spaanse serie op netflix - spaanse titel - spaanse titels - spaanstalige series

Sinds Netflix bestaat kijken we series van over de hele wereld. Vooral Spaanse series zijn super populair en laten wij nou toevallig een lijstje hebben met de beste titels uit Spanje! Benieuwd welke het zijn? Hieronder vind je 10 Spaanse series op Netflix om binnenkort te kijken. 

Zin in een goede Spaanse titel tijdens een avondje bankhangen? Vind hier de 10 beste Spaanse series op Netflix > 

Narcos

In ‘Narcos’ wordt het waargebeurde verhaal over het geweld en de macht van de beruchte drugskartels in Colombia verteld. De serie richt zich op de jacht van de DEA op Pablo Escobar en zijn Medellínkartel van eind jaren 70 tot begin jaren 90.
IMDb: 8,8

Gran Hotel

Deze serie speelt zich af rond 1905 in een luxieus hotel. Allerlei mysteries rondom de eigenaars van het hotel, de familie Alarcón, en de hotel bedienden, brengen meerdere detectiveverhalen. En ondertussen is er een onmogelijke liefdesverhaal gaande tussen de bediende Julio en Alicia Alarcó.
IMDb: 8,4

La Casa de Papel

Deze serie is natuurlijk wat voor de hand liggend, maar kon natuurlijk niet missen in de lijst. De eerste twee delen gingen over El Profesor die met acht criminelen de grootste overval in de Spaanse geschiedenis pleegt: de bezetting van de Koninklijke Munt van Spanje.
IMDb: 8,3

 Vis a Vis 

De Spaanse Netflix-serie Vis a Vis, is een groot succes en is dan ook beloond met een super hoge als IMDb-score. Fan van Orange Is The New Black of La Casa de Papel? Dan is deze serie zeker wat voor jou! Hier lees je alles wat je hierover moet weten >
IMDb:
8,3

Velvet

Deze serie speelt zich af in het Spanje van de jaren vijftig en draait om de liefdesromance tussen Alberto Márquez (Miguel Ángel Silvestre), erfgenaam van een prestigieuze modehuis en Ana Rivera (Paula Echevarría), die als naaister werkt in het atelier.
IMDb: 8,1

Ook leuk! Vind hier de beste Zweedse series op Netflix om te kijken >

La Reina del Sur 

Na jaren van bloed, zweet en tranen heeft een vrouw van arme afkomst zich opgewerkt tot een gevaarlijke positie: ze is een legende in de drugssmokkel. Deze spannende serie met een Spaanse powervrouw in de hoofdrol moet je zeker zien!
IMDb: 8,1

Cocaine Coast

De jonge visser Sito Miñanco heeft veel moeite om de eindjes aan elkaar knopen. Onder leiding van Vicente Otero Pérez, start hij met het smokkelen van cocaïne, door Latijns-Amerikaanse leveranciers toegang tot de Europese markt te geven…
IMDb: 8,0

Paquita Salas

Paquita was in de jaren 90 een van de beste agenten voor artiesten in Spanje. Als ze opeens haar grootste klant verliest, gaat ze wanhopig op zoek naar nieuwe sterren. Good to know: een aflevering van deze serie duurt maar 20 minuten!
IMDb: 8,0

Queen of the South

Teresa vlucht uit Mexico als haar vriend, een drug-runner, wordt vermoord. Ze gaat in Spanje wonen en wil daar de grootste drugssmokkelaar worden en zo de moord op haar geliefde wreken. Zal het haar lukken om haar doel voor elkaar te krijgen?
IMDb: 7,9

Examen de Conciencia

Via interviews met slachtoffers, geestelijken, journalisten en andere betrokkenen worden beschuldigingen van kindermisbruik binnen de Spaanse katholieke kerk onderzocht. Een interessante documentaire serie die je gezien moet hebben!
IMDb: 7,9

En, welke van deze Spaanse Netflix series zet jij op je binge-lijst?

CategoriesChill