A

ALLES WAT JE WILT WETEN OVER VIS A VIS VERVOLG ‘EL OASIS’ OP NETFLIX

spaanse netflix serie - spaanse netflix series - beste spaanse netfix serie - spaanse serie op netflix - spaanse titel - spaanse titels - spaanstalige series

De Spaanse Netflix-serie Vis a Vis, is een groot succes en is dan ook beloond met een 8,3 als IMDb-score. Fan van Orange Is The New Black of La Casa de Papel?  Dan is deze serie zeker wat voor jou! Hieronder lees je alles wat je hierover moet weten.

Vind hier alles over de Netflix serie Vis a Vis en het nieuwe seizoen (El Oasis) > 

Na vier succesvolle seizoenen komt er toch nog een vijfde seizoen van de serie onder een nieuwe naam: El Oasis. Dit laatste deel moet dan ook écht het einde worden van de serie. De reeks is net zo geschikt voor La Casa de Papel fans dan Orange Is The New Black. Ook voor heren dus!

De serie

We beginnen even bij het begin voor iedereen die Vis a Vis niet gezien heeft. Want waar gaat deze Spaanse serie nou precies over? Vis a Vis verteld het verhaal van Macarena, een jong en onschuldig meisje dat in een vrouwengevangenis zit. Macarena’s leven staat op zijn kop als ze wordt veroordeeld en naar de gevangenis wordt gestuurd.

Ze moet zich aanpassen aan de harde gevangeniswereld waar het belangrijk is om te overleven. De strijd om te overleven hangt af van relaties tussen gevangenen, die bestaan uit allianties, verraad en vendetta’s. Na een tijd in de gevangenis verandert ze toch van onzeker groentje in de koningin van de Cruz del Sur gevangenis.
Eigenlijk was het niet de bedoeling dat er nog een laatste seizoen zou komen, maar de makers kregen zóveel aanvragen van kijkers die meer wilden. Daarom is dit vijfde seizoen van Vis a Vis dan ook een soort eerbetoon aan de fans!

Seizoen 5

Netflix maakte bekend dat El Oasis vanaf 31 juli verschijnt op de streamingsdienst. Wat voor weer het ook wordt in Nederland, er komt in ieder geval een hete Spaanse zomer aan dus! Nog even afwachten, maar je kunt dus nog je geheugen even opfrissen of proberen in een maand tijd de eerste 4 seizoenen te kijken!

Ook leuk! Vind hier de beste Netflix series volgens IMDb >

El Oasis

In de laatste aflevering van Vis a Vis zien we de hoofdrolspelers Macarena en Zulema vijftien jaar later uit de gevangenis. De twee zijn ontsnapt en hebben inmiddels iets nieuws waar ze hun dagen mee slijten: ze zijn op roverspad. Macarena en Zulema willen nog één grote slag zijn voordat hun wegen scheiden. Hun doelwit? Een Mexicaanse durgsbaron beroven op de trouwdag van zijn dochter.

Bekijk hier de Trailer van El Oasis: 

En, kun jij ook niet wachten tot het laatste deel van Vis a Vis op Netflix te zien is?

CategoriesChill