D

DE BESTE ZWEEDSE SERIES OP NETFLIX VOLGENS IMDB

beste zweedse series netflix - zweedse series netflix - zweedse series - beste zweedse series - series netflix - series uit zweden - zweedse titels netflix

Scandinavische series zijn super populair in ons land. Vooral de thrillers uit deze landen worden veel bekeken. Van een comedyserie tot bloedstollend spannende thrillers. Hieronder vind je de 6 beste Zweedse series (volgens IMDb) die je nu op Netflix kunt kijken.

Zin in een goede serie uit Scandinavië? Vind hier de beste Zweedse series (volgens IMDb) op Netflix >

6. Quicksand (Störst av allt)

Deze mini serie gaat over een ‘normaal’ tienermeisje dat wordt aangeklaagd voor moord. Er heeft een schietpartij plaatsgevonden, en alles wijst erop dat zij het heeft gedaan. Flashbacks onthullen steeds meer over het leven van het meisje, haar bijzondere vriendje en haar motief.
IMDb: 7,5

5. Bonus Family (Bonusfamiljen)

In deze comedy zijn Lisa en Patrick recentelijk uit elkaar. De serie volgt de relatie die bestaat tussen het aanstaande paar en hun voormalige partner, en hoe het voor de kinderen van beide partijen is om in een samengesteld gezin te leven.
IMDb: 7,6

Meer Netflix tips! Vind hier de 10 beste Scandinavische thrillers op Netflix >

4. Occupied (Okkupert)

In de toekomst wordt Noorwegen bezet door Rusland namens de Europese Unie doordat dat de nieuw gekozen Noorse regering alle belangrijke olie- en gasproductie in de Noordzee heeft gestopt. Noorse burgers voelen dat ze minder vrijheid hebben en komen in opstand.
IMDb: 7,7

3. The Restaurant (Vår tid är nu, Our Time is Now)

De familie Löwander bezit het luxerestaurant Djurgårdskällaren in Stockholm. Volg de familie Löwander en hun restaurantpersoneel hun vijf jaren van succes en tegenslagen, liefdesaffaires en conflicten.
IMDb: 8,2

2. Kalifat (Caliphate)

Een dreigende aanslag door IS in Zweden verbindt de levens van een groep vrouwen, waaronder een moeder met een groot dilemma, een bevlogen studente en een ambitieuze agente.
IMDb: 8,2

1. The Bridge (Bron, Broen)

De super populaire crime serie The Bridge draait om een brug tussen Denemarken en Zweden, waarop een lijk wordt gevonden. De Deense en Zweedse detectives gaan in deze spannende serie op zoek naar de dader.
IMDb: 8,6
En, welke van deze 6 beste Zweedse series (volgens IMDb) op Netflix ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill