J

JE BED VERSCHONEN IN ÉÉN MINUUT: ZO DOE JE DAT

Hack! Wij leren je hoe je je bed in een minuut kan verschonen. Het is namelijk een vervelend klusje dat je het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebt, toch? Dus dan maar op de meest efficiënte manier: de burritomethode!

Je bed verschonen in één minuut >

‘De burritomethode?’ horen we je denken. Het vergt wat oefenwerk, maar dan is dat rottige klusje straks zo gepiept. En hoe eerder we het bed verschonen van onze to do-lijst kunnen strepen, des te beter.

15 x Tips om jouw ochtend rustig te beginnen >

Het begin

Je legt je dekbedovertrek binnenstebuiten op bed met de opening van je af. Trek de stof goed glad, want dan zit je dekbed er straks lekker strak in. Daarna leg je ook je dekbed op bed, over het overtrek heen. Zorg ervoor dat de punten van het dekbed en het overtrek goed op elkaar liggen.

De burritorol

Rol het dekbedovertrek inclusief dekbed op en begin aan de dichte kant. Als je hem helemaal hebt opgerold, sla je de flap van de hoes om de rol heen en keer je de rol binnenstebuiten. En dan is de klus geklaard; als je nu je dekbed uitrolt, zit de hoes er als het goed is strak omheen en hoef je niks meer te doenEt voila! Op deze manier zit je deken altijd strak in je hoes, zonder gekke loze ruimtes.

Hacks for grown ups: deze tips maken het leven makkelijker >

Oefenen, oefenen, oefenen

Het is niet een truc die je meteen, één, twee, drie uitvoert. Het vergt wel enig oefenwerk. Maar wat gaat dít je veel tijd schelen. Mocht je nu nog denken: die burritomethode, ik snap er niks van. Geen zorgen, in het onderstaande filmpje kun je het eens goed bekijken.

Verschoon jij je bed al met de burritorol?

CategoriesNiet gecategoriseerd