H

HACK FOR GROWNS UP: DEZE TRUCS MAKEN HET LEVEN MAKKELIJKER

Daily grown up struggles, we hebben ze allemaal wel. Maar, soms is de oplossing dichterbij en simpeler dan je denkt. Girls Who helpt een handje: deze hacks maken het leven makkelijker!

Weten hoe je het leven makkelijker (en goedkoper) kunt maken? Deze 10 x hacks helpen je op weg >

1. Zo sla je nooit meer op je vingers

De cliché: je wilt een spijker in de muur slaan, maar op wonderbaarlijke wijze sla je altijd op je vingers. Met deze life hack is het verleden tijd. Gebruik een wasknijper om de spijker vast te houden. Zo blijft de spijker op zijn plek en blijven je vingers gespaard.

Ook leuk! 8 x magnetron hacks die iedereen zou moeten weten >

2. Sojasaus stoppen

Heb jij je ooit afgevraagd waarom een potje sojasaus twee openingen heeft? Het blijkt dat de twee gaatjes er zitten om je sojasaus te doseren. Druk je vinger op het ene gaatje en het flesje stopt met schenken. Aha, daar is het dus voor!

3. Je hoodies opvouwen

Heerlijk om jezelf te verstoppen in hoodies tijdens de koude dagen. Maar ze netjes opvouwen in de kast? Minder fijn. Met deze speciale vouwtechniek is dat verleden tijd.

4. Zo fix je een kapotte rits

Geen zin om weer naar de kleermaker te gaan? Geen zorgen, je kunt je eigen rits gewoon makkelijk zelf repareren. Gewoon met een object in onze bestek la: een vork. Ja, een vork: hier zie je hoe:

@lifehacks354

No need to worry about the broken zipper anymore. #zipper #hack #lifehack #fyp #foryou #viral

♬ Good Thing – Zedd & Kehlani

5. Zo blijven je bloemen langer goed

Het enige wat je nodig hebt, is wodka & suiker. Voeg ze toe bij het water en voila: je bloemen blijven langer goed!

16 x Dingen die je wil hebben door TikTok >

6. Zelf je avocado rijpen

We kennen het allemaal: we gaan op avocado hunt voor onze favoriete lunch. Maar, ondanks de supermarkt de vrucht als ‘eet rijp’ verkoopt, blijkt dit thuis niet het geval te zijn. Damn! Dan maar deze hack uitvoeren en de avocado met folie in de magnetron doen om onze overheerlijke avocado toast te redden!

7. Openbare toilet op slot

Nodig naar het toilet, maar gaat de openbare toiletdeur niet goed op slot? Met deze makkelijke hack, waarvoor je alleen een elastiekje nodig hebt, kun jij voortaan zonder stress je ding doen.

@monicaisoverparty

I really stood in the bathroom making this for five minutes ? #fyp #lifehacks

♬ Spongebob – Dante9k

8. Je haar vast zonder elastiek

Geen elastiekje om je hand maar wel je haar vast doen? Easy peasy, dat doe je gewoon zo:

@h_kyung_176

@crabiepatty 님에게 회신 Tutorial for my last video? #추천 #fyp #머리묶기

♬ 오리지널 사운드 – 굥이 MOON? – 굥이 MOON?

9. Je blender schoonmaken

We gooien van alles in de blender: fruit, groente, ijsblokjes en zelfs wijn. Daarna balen we als we het moeten schoonmaken en niet bij alle hoekjes komen. De oplossing? Gooi water en zeep ín de blender en zet het 30 seconden aan. Voila, het probleem is in no time opgelost.

Ook leuk! Dit zijn de 15 x travel hacks om geld te besparen >

10. Je tupperware schoonmaken

Soms blijven er vlekken in je meeneem bakjes zitten, maar weggooien hoeft niet. Vul je tupperware gewoon met water, zeep en een stukje keukenrol. Doe vervolgens de deksel erop en schud een paar minuten hard: nu ziet je bakje er eindelijk weer uit zoals je het had aangeschaft.

Zo, deze hacks maken het leven makkelijker. Welke ga jij voortaan gebruiken?

CategoriesChill