<

5 tips voor een onvergetelijke Kerst

Hotels met kerstarrangement - Nachtje weg met kerst - kerst overnachten

Kerst is voor veel mensen de gezelligste tijd van het jaar. De kerstboom wordt opgetogen, kaarsjes worden aangestoken en iedereen komt bijeen om samen te gourmetten. Hieronder hebben we vijf tips voor je op een rijtje gezet zodat het een onvergetelijke Kerst wordt dit jaar. Lees snel verder!

5 tips voor een onvergetelijke Kerst >

Tip 1: zorg voor een gezellige, warme aankleding

Bij Kerst hoort warmte. Een knus aangeklede woning straalt warmte en gezelligheid uit. Steek wat kaarsjes aan, leg een paar heerlijk warme fleece dekens of plaids op de bank neer en trek je gekste pantoffels aan. Door zoiets simpels als de kussens op je bank van nieuwe kussenhoezen te voorzien, krijgt jouw woonkamer meteen een hele andere uitstraling en sfeer. Kies voor warme kleuren, zoals rood, oranje en bruin.

Tip 2: nodig vrienden en familie uit voor een avondje gourmetten

Gourmetten is een typische kersttraditie. Trommel familie en vrienden op voor een lekker avondje gourmetten met z’n allen. In de supermarkt en bij de slager kun je samengestelde gourmetpakketten kopen waarin meerdere soorten vlees zitten. Haal verse broodjes in huis en vergeet ook de salades niet.

Tip 3: een mooi versierde kerstboom mag niet ontbreken

Wat is Kerst zonder kerstboom?! Een mooi versierde boom mag dan ook niet ontbreken. Of je voor een echte of een nepper gaat, is helemaal aan jou. Het voordeel van een kunstkerstboom is dat deze geen naalden verliest en dat je hem ieder jaar opnieuw kunt gebruiken. Toch heeft een echte boom ook zo zijn charme. Leef je uit met versieren. Tegenwoordig kun je de leukste decoraties kopen van verschillende materialen. Helemaal in dit jaar zijn fluwelen (velvet) kerstballen en kerstballen in een subtiele pasteltint. Op het internet kun je in ieder geval genoeg ideeën vinden.

Tip 4: bak zelf een overheerlijke kerststol

Haal jij ook altijd een lekkere kerststol in huis? De allerlekkerste kerststollen bak je natuurlijk zelf! Alle ingrediënten en materialen die je hiervoor nodig hebt, vind je in de webshop van Baktotaal Bouwhuis. Ook vind je in de receptendatabase een recept voor een overheerlijke kerststol. Download het recept naar je smartphone, computer of laptop en print hem uit. Tip: bestel jouw benodigdheden eenvoudig en snel via de receptenpagina. Via het handige boodschappenlijstje kun je alle benodigdheden direct aan je winkelwagen toevoegen. 

Tip 5: zet jouw favoriete kerstmuziek op repeat

Kun jij ook nooit wachten tot het geoorloofd is om jouw favoriete kerstmuziek op repeat te zetten? Het maakt niet uit hoe vaak je de nummers van Mariah Carey al gehoord hebt, iedere keer weer sta jij te swingen tot midden in de nacht. Alleen zijn de buren daar misschien wat minder blij mee…

Met welke van deze 5 tips voor een onvergetelijke Kerst ga jij aan de slag eind dit jaar?

CategoriesNiet gecategoriseerd