1

12 x DE BESTE VINTAGE WINKELS IN ROTTERDAM

vintage winkels rotterdam - vintage rotterdam - tweedehands winkels rotterdam - winkels rotterdam - vintage shoppen

Voor alle vintage liefhebbers zijn er in onze havenstad gelukkig genoeg winkels waar je de mooiste vintage items kunt scoren. Tweedehands kleding kopen is niet alleen goedkoper, maar helpt ook mee aan een duurzamere wereld. Hieronder hebben we de beste vintage winkels in Rotterdam voor je op een rijtje gezet.

Beste vintage winkels in Rotterdam vind je hier >

De Garage Vintage Interieur

Heb je iets nodig voor jouw interieur? Dan moet je zeker eens een kijkje gaan nemen bij De Garage Interieur in Kralingen. Hier vind je echt van alles: tafels, lampen, servies, manden, vazen, potjes, allerlei kunst en meer. De perfecte plek om unieke items te vinden voor in jouw kamer of huisje.
Google Maps: Oostzeedijk Beneden 13, Rotterdam

Lees hier ons interview met Maxine, founder van het kleding-uitleenbedrijf Dressoir >

Ruby Lee and the Vintage Factory

Hier kun je mooiste vintage kledingstukken en accessoires vinden, zoals schoenen, tasjes en handschoentjes. Zin in een bakkie? Het is vanaf hier maar drie minuutjes lopen naar Coffeelicious, heerlijk om even bij te komen van al dat ge-winkel.
Google Maps: Nieuwe Binnenweg 255A, Rotterdam
Ruby Lee an the Vintage Factory > 

Dearhunter

Dearhunter vind je in een mooi pand in het Witte de Withkwartier. De winkel is mooi ingericht met prachtige paskamers, leuke paspoppen en bijzondere props, zoals een berg met glitter. Hier kiezen ze altijd de beste kledingstukken, schoenen, tassen, zonnebrillen, hoeden en sieraden. Unieke items voor een redelijke prijs vind je hier.
Google Maps: Eendrachtsweg 55a, Rotterdam
Dearhunter > 

Feitjes én tips over hoe je duurzamer kunt leven vind je hier >

Episode

Een andere winkel die je als vintage liefhebber niet kunt missen is Episode. Je kunt deze vintage winkelketen vinden in heel veel grote steden. De collectie bestaat grotendeels uit tweedehands en vintage kleding, met een nadruk op de 70’s en de 80’s. Van casual tot uitgaanskleding, bij Episode kun je alles vinden wat je hartje begeert. Je kunt er ook schoenen, tassen, accessoires en sieraden bemachtigen.
Google Maps: Witte de Withstraat 19 A, Rotterdam
Episode > 

Sweet Rebels

Sweet Rebels vind je tegenover Episode, in een hoek naast Supermercado. Doordat het zaakje een beetje verborgen is, valt het niet erg op. Hier hebben ze veel mooie tweedehands kledingstukken, maar ook prachtige vintage designer items. Alle vintage kleding zijn geselecteerd op stijl, kwaliteit en comfort. De perfecte winkel dus om bijzondere items te vinden!
Google Maps: Schiedamse Vest 89B, Rotterdam
Sweet Rebels > 

Cheap Fashion

Voor veel vintage lovers uit de havenstad is Cheap Fashion een favoriete winkel. Je kunt hier middagen rondkijken tussen allerlei kleding om jouw perfecte outfit te vinden. Alles is hier te vinden: van rokjes en truien tot aan sneakers en feestjurkjes. Op hun Instagram delen ze altijd de leukste outfit combinaties uit hun collectie.
Google Maps: Meent 25, Rotterdam
Cheap Fashion >

Rumba

Rumba is een vintage winkel en koffietent, met koffie van Manhattan Coffee Roasters, in één. Deze spot vind je naast Rose Rouge in Rotterdam Noord en heeft ook dezelfde eigenaresse. Rumba is zeker een bezoekje waard is als je op zoek bent naar goede vintage items voor in jouw garderobe.
Google Maps: Benthuizerstraat 33a, Rotterdam
Rumba > 

30 x Originele dingen om te doen in Rotterdam >

Pleur Rotterdam

Pleur Rotterdam is een vintage winkel/conceptstore in Rotterdam Noord, waar je ook een koffietje kan drinken en wat lekkers kan eten. Als vintage liefhebber kun je hier terecht voor prachtige vintage meubels. Geen oude troep, maar mooie retro items. Banken, lampen, vazen, tafeltjes en nog veel meer.
Google Maps: Bergselaan 291A, Rotterdam
Pleur Rotterdam > 

Lily Scarlet

In deze mooie straat in het Oude Noorden kun je meerdere vintage winkels vinden.  Hier hebben ze vooral kleding uit de jaren 40 en 50. De collectie is heel divers. Koop hier de mooiste hoedjes, schoenen, tasjes, sieraden, handschoenen, vintage bloesjes en nog veel meer.
Google Maps: Zwaanshals 374, Rotterdam
Lily Scarlet > 

Margootje Vintage

Een andere mooie winkel aan de Zwaanhals is Margootje Vintage. Ga hier opzoek naar de leukste kleding uit de jaren 60 tot en met de jaren 90. De leukste (bloemen)jurkjes, vestjes, bloesjes en jassen.
Google Maps: Zwaanshals 276B, Rotterdam
Margootje Vintage >

Showroom 41

Showroom 41 is een unieke vintage winkel. Naast dat ze hier bijzondere items verkopen, vintage en hun eigen lijn, is het ook een kapperszaak en make-up bar. Elk kledingstuk, schoen en accessoire is hier tot in de puntjes nagekeken en verzorgd en als het nodig was zelfs gerepareerd.
Google Maps: Zaagmolenkade 43, Rotterdam
Showroom 41 >

Jouw Marktkraam

Hier in Rotterdam Noord kun je een kraam huren en de winkel verkoopt het voor je. De opbrengst is volledig voor jou. Bij Jouw Marktkraam kan je dus ook genoeg moois scoren, van vintage kleding en sieraden tot aan meubels, decoratie en speelgoed. Er is van alles wat.
Google Maps: Zaagmolenkade 117, Rotterdam
Jouw Marktkraam > 

Bij welke van deze vintage winkels in Rotterdam ga jij binnenkort op zoektocht?

CategoriesDress Up