T

TROPISCHE TEMPERATUREN: 5 x VROLIJKE ZOMERJURKEN

Je kunt die laatste winteritems nu  écht opbergen: deze week kunnen de temperaturen stijgen tot maar liefst 27 graden Celsius! Zo’n zonnig vooruitzicht kan maar één ding betekenen: blote benen! Laat je jas maar thuis, zet je zonnebril op en trek je mooiste (nieuwe) jurk aan.

Wij tippen er 5 om je wat inspiratie te geven >

Maar eerst, zomers weer en COVID-19: waar moeten we op letten?

Ja want die zomerse outfit kunnen we natuurlijk bestellen of uit de kast trekken, maar voordat je nu je groepschats spamt en met al je vriendinnen een BBQ, borrel, terrasmiddag plant: doe (nog) maar niet. Want wat veel mensen lijken te vergeten met dit prachtige weer, is dat we nog altijd in een crisissituatie zitten en nog lang niet alles mogelijk is. Zeker niet met grote groepen vrienden, hoe jammer ook.

Dus, bel je betere vriend(innen) op, vul een picknick mand vol lekkers, kies een rustig plekje uit in het park (uiteraard op 1,5 meter afstand) en geniet samen van dit warme weer. In jullie mooie jurk!

10 x Tips voor een perfecte picknick >

Inspiratie voor een (nieuwe) zomerse outfit >

De linnen jurk

Linnen en de zomer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De natuurlijke, frisse uitstraling en de temperatuurregulerende kwaliteit van deze zomerse stof maken het de ideale voor de warmere dagen. Met deze vrolijke, gele jurk van La Fee Maraboutee ben jij sowieso het zonnetje in huis.

gele jurk - leuke zomerse jurk

De stippeljurk

Iedere zomer weer worden de jurken met stippen massaal uit de kast gehaald. En terecht, want zeg nou zelf: hier word je toch vrolijk van? Deze soepelvallende jurk van Kyra en Ko zal je als gegoten zitten. Ideaal voor een chillsessie in het park!

zomerse jurken - kyra en ko

De zalm roze jurk

We hebben ook op Instagram even rondgesnuffeld op zoek naar jurken waarvan we de zomer in onze bol krijgen. Neem nou deze parel van Les Coyotes de Paris. Niet alleen in één van onze favo kleuren, maar ook met een mooie split om onze (bruine) benen te tonen.

De Denim Dress

Jeansjurken: wij zijn er fan van. Ze zijn sexy en stoer tegelijk en is goed te combineren met toffe sneakers en vrolijke riemen.

De Bloemenjurk

Oneindig populair in iedere zomerkast: de overslag jurk met bloemenpatroon. Niet zo gek ook, want de zomer en bloemen gaan hand in hand samen. Zie jij jezelf al over de boulevard flaneren met dit vrolijke bloemenpatroon?

En, met welke van deze zomerse jurken verrijk jij dit seizoen je kledingkast?

CategoriesDress Up