D

DIY ZOETE BORRELPLANK VOOR WARME CHOCOLADEMELK

zoete borrelplank warme chocolademelk - zoete borrelplank - diy zoete borrelplank - borrelplank warme chocolade - warme choco snacks - borrelplank voor warme choco

We kennen allemaal de hartige borrelplanken met daarop kaasjes, toastjes, dipjes, ham en stokbrood. Maar wat nou als je zin hebt in zoetigheid? Ruil dat wijntje dan snel om voor een lekker warme chocomelk (met slagroom) en ga aan de slag met een DIY zoete borrelplank. Treat yourself!

Op zoek naar zoete snacks tijdens de koudere dagen? Vind hier dé DIY zoete borrelplank voor warme chocolademelk > 

Hoe maak ik een zoete borrelplank?

Het fijne aan het maken van een zoete borrelplank (voor warme chocolademelk), is dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt. Het gaat er alleen om dat je alles netjes naast elkaar legt zodat jij de wereld even jaloers kan maken met een post op Instagram!

Toch zin in een beetje alcohol? Vind hier 4 x boze warme chocolademelk om thuis te maken >

Tips voor de perfecte zoete borrelplank

1. Koekjes

Koekjes zijn altijd fijn om in een warm drankje te dopen dus mogen ook in een zoete borrelplank niet ontbreken. Ze zorgen voor een lekkere bite en zijn er in allerlei soorten en maten! Aanrader van ons: oreo’s, chocolate chip cookies en scholiertjes.

2. Chocolade 

Van chocolade kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. Ook al ben ja al warme choco aan het drinken, dit lekkernij is onmisbaar op jouw borrelplankje. Want niet van (veel) chocolade houden is geen optie, toch? Onze favoriet is en blijft toch de Karamel Zeezout van Tony Chocolonely.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sara Goldstein (@tomatoes_tomahtos)

 zoete borrelplank voor warme chocolademelk // zoete borrelplank // warme choco snacks

 

 

3. Marshmallow

Marshmallows zijn niet alleen lekker ín jouw warme chocomelk maar ook heerlijk als snack uit het vuistje. Deze Amerikaanse snacks zijn er in allerlei verschillende kleuren en maatjes. Per ongeluk iets te veel marshmallows gekocht? Doe dan samen met jouw gasten/date/vriendinnen de chubby bunny challenge!

4. Zuurstok 

Maak jouw borrelplank nog leuker door er lekkere zuurstokjes op te leggen. De zuurstok past perfect bij dit ‘winterse’ thema en zorgt voor een beetje kleur op jouw ‘snackplank’. Ook zuurstokken zijn er in allerlei verschillende soorten en maten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kristen ◈ MYSWEETMESS (@mysweetmess)

5. Brownie

Last, but not least: heerlijke (zelfgebakken) stukjes brownie. Brownie is een feestje voor elke chocolade liefhebber en daardoor gaat dit smeuïge lekkernij zeker de show stelen! Toch geen zin om zelf te gaan bakken? Hier bestel je brownie door de brievenbus >

En, welke van deze lekkernijen gaan er op jouw DIY zoete borrelplank voor de perfecte warme chocolademelk?