8

8 x LEUKE BRIEVENBUS CADEAUS PER POST

brievenbus cadeaus - cadeaus per post - cadeaus kerst - cadeaus bezorgen - cadeaus corona - flowergram - droogbloemen - bloomon

Wij zijn dól op verrassingen die op de deurmat vallen. Niet zo gek ook, met die leuke cadeaus per post die tegenwoordig gewoon door de brievenbus passen. Op zoek naar zo’n leuk brievenbus cadeau? Wij hebben de meest originele cadeaus per post onder elkaar gezet. 

Van brownies per post tot gedroogde bloemen en boerenkaas door de brievenbus. Er zijn tegenwoordig genoeg opties voor cadeaus per post! Ook handig: de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om deze leuke cadeautjes in ontvangst te nemen. Deze brievenbus cadeaus vallen gewoon op de mat, handig!

Bonbons door de brievenbus

Op zoek naar een origineel cadeau voor een zoetekauw? Dan ben je bij Chocoladebezorgd aan het juiste adres. Via hun webshop kun je een mooi brievenbusdoosje samenstellen en heb je keuze tussen 32 handgemaakte bonbons. Naast handgemaakte bonbons kun je hier ook chocoladeharten met persoonlijke tekst of chocoladeletters bestellen. Ook leuk: de luxe cadeauverpakkingen en kaart waar je een persoonlijke boodschap aan toe kunt voegen maken dit brievenbuspakketje een echte verrassing!

bonbons door de brievenbus - chocolade cadeaus - chocolade bezorgd

Droogbloemen door de brievenbus

Toen wij dit prachtige cadeau voor de eerste keer zagen waren we meteen enthousiast! De Flowergram van bloomon is het perfecte alternatief op een grote bos verse bloemen (love it, maar deze passen niet door de brievenbus en gaan niet onbeperkt mee). De gedroogde bloemen daarentegen wel. Ze zijn chique, duurzaam, staan mooi in ieders interieur én passen door de brievenbus. 

Je kunt kiezen tussen verschillende bloemen en houders, maar wij zeggen: ga voor de Kerstmis editie, gevuld met onder andere de feestelijke roos Latin Ponpon, een Afrikaanse bloem die een gouden gloed lijkt te hebben en de winterse bessen als kerstballen op een tak.

Ook tof: in samenwerking met het Van Gogh Museum Amsterdam heeft bloomon een speciale editie van hun Flowergram gelanceerd. Het perfecte cadeau door de brievenbus!

Vanaf €17,95, hier te koop >

brievenbus cadeaus - cadeaus per post - cadeaus kerst - cadeaus bezorgen - cadeaus corona - flowergram - droogbloemen - bloomon

Brievenbus cadeaus // origine cadeaus per post // brievenbus cadeautjes // brievenbus cadeau bloemen

Borrelpakket door de brievenbus

Houd de ontvanger van jouw brievenbuscadeautje van een lekkere borrel? Bestel dan een brievenbus cadeautje via CharlesIn hun pakketjes zitten allerlei lekkernijen voor een geslaagde avond. Denk aan oneglass wijnflacons (wit, rood of sangria), cocktails, popcorn, een luxe notenmix tot olijven en chocoladerepen. Er zijn zelfs pakketjes met een borrelspelletje met 40 recepten en 60 vragen. Leuk!

brievenbuspakketje - borrelpakketje

Bakmixen door de brievenbus

Bakken is tijdens de crisis een geliefde (nieuwe) hobby geworden van heel veel mensen. Niet zo gek ook dat het bakmeel regelmatig uitverkocht is in de supermarkten! Gelukkig kun je nu ook bíjna kant-en-klare bakmixen door de brievenbus bestellen. Je hoeft er zelf alleen verse ingrediënten toe te voegen!

Van carrot cake tot red velvet en van scones tot NY-cheecake: op Bake Me vind je bakmixen voor alle zoetekauwen. Als dat niet een fantastisch cadeau op de deurmat is?!

Vanaf €9,95, hier bestel je de bakmixen per post >

cadeaus door de brievenbus - bakmixen bestellen - taart bestellen - baxmix door de brievenbus - originele kerstcadeaus

Boerenkaas door de brievenbus

Met kaas maak je iedereen blij, zelfs de boeren! Bij Firma kaas bestel je namelijk een brievenbuspakketjes met daarin de lekkerste boerenkaas, direct van de boer voor een eerlijke prijs. Heerlijk voor bij de borrel, op je croissant, om een heerlijke tosti mee te maken, in of over een gerecht te verwerken, als late night snack naast je wijn of voor een grote kaasplank als dessert. Hier koop je boerenkaas door de brievenbus >

boerenkaas door de brievenbus - de firma kaas - steun lokale boeren - boeren helpen nederland - kaas bestellen - verse kaas - kaastaart

26 x Handgemaakte cadeaus van én voor haar >

Brownies per post

Liefde gaat door de maag, niet waar? En hoe leuk is het om thuis te komen met brownies op je deurmat? Precies! Brownies als brievenbus cadeautje hebben zich een vaste plek verworven op de markt voor chocolade en andere originele cadeautjes per post.

Maar, de lekkerste variant komt nog altijd uit de hand van Marjolein van Brownies per post. Zij maakt iedere dag de lekkerste brownies die worden bezorgd met de liefste berichten voor anderen.

Vanaf €12,45, hier bestel je brownies per post >

Een goed boek

Tenzij je een héél dik boek cadeau doet aan iemand met een smalle brievenbus, kan goed leesvoer over het algemeen gewoon per post verzonden worden. En het mooie is: met een boek maar je (bijna) iedereen blij. Van intrieur-proof boekcovers tot leesvoer over wijn en populaire zelfhulpboeken: hier vind je onze boekentips >

boeken over geluk - boeken over wijsheid - boeken om gelukkiger te worden - tips om gelukkig te zijn - leestips - boeken top 10 - boekentips - girls who read - goede boekenCadeaus per post // leuke brievenbus cadeaus

Thee per post

Is degene aan wie je een brievenbus cadeautje wilt versturen een echte theeleut? Dan is dit pakketje gevuld met rozenbloesem thee én een gouden armbandje het perfecte cadeau. Ook leuk is dat je er een persoonlijke boodschap aan kunt toevoegen. Deze wordt met de hand geschreven op de kaart die bij het pakketje gaat. Liever een pakketje met alleen thee en accessoires? Dat kan ook.

Vanaf €9,05, je bestelt thee per post hier >

brievenbus cadeau - cadeaus per post - cadeaus door de brievenbus - thee cadeaubrievenbus cadeaus – cadeaus per post – cadeaus door de brievenbus – brievenbus cadeau thee

Brievenbus kraamcadeau

Naast kerst vieren met familie zit ook een groot kraamfeest er niet in op dit moment. De oplossing om de kersverse ouder toch blij te maken met een origineel cadeau bij geboorte? Hier kun je zelf je brievenbus kraamcadeautje samenstellen met de producten die jij leuk vindt, voor het bedrag dat jij er voor wilt uitgeven. Handig, toch?!

En, welk originele brievenbus cadeaus ga jij verzenden dit jaar?

CategoriesGive