O

ONTSNAP UIT DEZE ESCAPE ROOM DOOR WIJN TE DRINKEN

escape room - wijn proeverij - parijs activiteiten - wat te doen in parijs

Je hebt er waarschijnlijk al eens van gehoord of bent er al geweest: een escape room. Parijs komt met een next level variant, waarbij je alleen kunt ontsnappen door middel van  een van onze favoriete bezigheden: wijn drinken. Dit is wat je erover moet weten.

We kennen Parijs als de stad van de liefde, de mode en natuurlijk van: de wijn. De passie voor het drinken van  verschillende wijntjes komt nu samen met een avontuurlijk uitje bij de escape room Wine Gaming in Parijs. De perfecte plek om met je partner, vriendinnen of familie heen te gaan tijdens een weekendje weg.Weekendje Parijs? Vind hier 15 x andere leuke dingen om te doen in de Franse hoofdstad >

Hoe werkt het?

Je moet met minstens vier en maximaal zes personen zijn om aan het spel te kunnen deelnemen. Voordat je start, wordt er een kleine presentatie gegeven. Daarna begin je aan het spel, dat zo’n 50 minuten duurt. Achter elk slot in de escape room zit een glaasje wijn verstopt en het is aan jou en je gezelschap om te raden welke wijnsoort achter welk slot zit. Om hierachter te komen moet je op zoek gaan naar aanwijzingen en mag je deze wijntjes natuurlijk ook proeven.

Lukt het jou en je team om binnen de tijd de code te kraken? Dan krijg je een unieke fles wijn mee naar huis waar je gelijk van kunt gaan genieten. Lukt het jullie niet om te code te kraken? Dan heb je in ieder geval kunnen genieten van lekkere wijntjes en kunnen jullie je verdriet wegdrinken op een van de gezellige terrasjes in Parijs.

Meer informatie over deze escape room X wijnproeverij vind je hier op  Wine Gaming >

Sta jij al te springen om samen met je vriendinnen een potje te Wine Gamen? 

CategoriesDrankje doen