B

BUCKETLIST! BIJ DEZE SPA KUN JE ONTSPANNEN IN EEN WIJNBAD

wijnbad 2022 - badderen in wijn - wijnbad bezoeken - Vino therapy - wijnbad experience

Waar je normaal gesproken een wijntje meeneemt naar bad, pakken ze het op de Valkenburgse Cauberg anders aan. Hier kun je badderen ín een bad van wijn. Met prachtig uitzicht over de Limburgse Heuvellandschap en stiekem ook een glas druivensap ernaast. Een gevalletje te mooi om waar te zijn? Nee hoor, bij Thermae 2000 is het de realiteit.

Voor op je bucketlist! Bij deze spa kun je ontspannen in een wijnbad >

Thermae 2000 en Wijndomein St. Martinus slaan de handen ineen

De twee Limburgse bedrijven Kuuroord Thermae 2000 en Wijndomein St. Martin steken de hoofden bij elkaar en bieden een unieke, duurzame, ontspannende beleving in de vorm van een wijnbad. Ja, je leest het goed. Een bad vol met wijn. Ook wel ‘Vino Therapy’ genoemd. Het is de állereerste in Nederland, mét prachtig uitzicht. Zeker de omweg waard als je het ons vraagt!

Ook leuk! Bezoek een bierspa in België >

Vino Therapy: duurzaam én gezond

Duurzaam én gezond? Ja! De baden worden namelijk gevuld met wijnpulp van de Monarch druif die overblijft na het persen. (Duurzaam, check) Dit overblijfsel zit vol met een krachtig antioxidant dat de huid beschermd, verstevigd én het heeft een rimpel-verminderend effect. Dit in combinatie met een subtiele wijngeur, een extra toevoeging van rozenblaadjes en Calendula én dat een bad sowieso al ontspannend werkt. (Gezond, ook check!).

Het arrangement

De Vino Therapy arrangement is €99,95 voor twee personen En naast de wijnbad experience én het prachtige uitzicht over het Limburgse heuvelland. Krijg je ook twee glazen wijn van wijndomein St. Martinus, een borrelplankje met lekkere versnaperingen, toegang tot het wellnesscentrum met baden, sauna’s & whirlpools. En kun je meedoen aan belevenisprogramma’s zoals floaten & mindfulness sessies. Een ontspannende dag als je het ons vraagt!

Hier vind je 6 x mooie wijngaarden in Nederland >

Badkledingdagen

Niet comfortabel om ongekleed in een wijnbad te dobberen? Ook dan kun je alsnog genieten van het wijnbad arrangement. Iedere dinsdag is het badkledingdag en ieder eerste volle weekend van de maand is het badkledingweekend. Hier vind je een overzicht >

Boek hier een dagje ontspannen in een wijnbad >

CategoriesChill