P

PROEF DE WILDHEID VAN WELMOED’S CITROENRISOTTO MET VENKEL

Welmoed's citroenrisotto met venkel

Maak je klaar om je smaakpapillen te laten verrassen met het nieuwste recept van de talentvolle chef en kookboekenauteur Welmoed Bezoen. Haar wilde citroenrisotto met venkel (exclusief verkrijgbaar via de Crisp-app), belooft ook een heerlijk frisse en zoete smaakexplosie. Lees verder om meer te ontdekken over Welmoed’s nieuwste kookboek, haar liefde voor koken met groenten en haar inspirerende boodschap om te experimenteren in de keuken.

Mensen wilde moed meegeven

Welmoed Bezoen deelt exclusief haar favoriete recept uit haar nieuwste kookboek ‘Welmoeds Wilde Keuken’ via de Crisp-app. De wilde citroenrisotto met venkel is het geheime recept waarin friszure citroen de hoofdrol speelt. Bezoen, chef en viervoudig kookboekenauteur, laat met haar nieuwe boek zien hoe je in een recordtijd een heerlijke maaltijd op tafel zet met alle tips, trucs en kooktechnieken die ze dagelijks gebruikt. Ook vertelt ze wat je allemaal in het groen kunt plukken en wat je daarmee kunt maken. Bezoen wil mensen de wilde moed geven om aan de slag te gaan, hun eigen smaak te ontdekken en wie weet ook een beetje te experimenteren.

Tekst gaat door onder de foto >

Welmoed's citroenrisotto met venkel

Ook interessant: het geheim achter het populairste gerecht bij hotspot Chez Nina >

Welmoed’s citroenrisotto met venkel

De wilde citroenrisotto met venkel is een unieke twist op een klassieke Italiaanse risotto. Door de venkel te karameliseren transformeert de smaak naar een zachte structuur en een lichtzoete beleving. Bezoen houdt ervan om alledaagse, maar verse ingrediënten op een nieuwe en verfrissende manier te gebruiken. Met één klik op de knop leg je gemakkelijk alle verse ingrediënten die je voor het recept nodig hebt in je mandje via de Crisp-app. Zo kan je van weinig toch iets heel bijzonders maken en thuis gemakkelijk, net zo lekker (en wild!) koken als Welmoed.

Tekst gaat door onder de foto >

Welmoed's citroenrisotto met venkel

Boekentip!

‘Welmoeds Wilde Keuken’ is vanaf half mei verkrijgbaar en belooft een verzameling van alles wat het leven lekker maakt. Na haar carrière als chef-patissier in de tweesterren keuken van Ron Blaauw heeft Bezoen zich volledig gestort op het koken met groenten. Eerder verschenen van haar hand de kookboeken ‘Gloeiend Groen’, ‘Comfort Food’ en ‘Saladebijbel’. In haar nieuwste boek deelt ze niet alleen haar recepten en verhalen, maar wil ze mensen ook inspireren om hun eigen smaak te ontdekken en te experimenteren met het groen om ons heen.

Wil je het Welmoed’s citroenrisotto met venkel zelf maken? Check deze link dan even >

CategoriesFijne Foodspots