H

HET GEHEIM ACHTER HET POPULAIRSTE GERECHT VAN HOTSPOT CHEZ NINA

recept chez nina amsterdam

Dol op vegetarisch comfortfood met een authentieke smaak? Bezoek dan zeker een keer het nieuwe restaurant in Amsterdam, Chez Nina. Het restaurant staat bekend om zijn heerlijke gerechten en heeft onlangs een mooie recensie gekregen in het Parool. Maar wat als je de smaak van Chez Nina gewoon thuis kunt ervaren? Chef Nina Olsson onthult speciaal voor de online supermarkt Crisp het geheim achter haar populairste gerecht: de romige pasta met babyspinazie, pinda-tomatensaus en koriander. In dit artikel lees je alles over dit gerecht en de favoriete boodschappen van topchef Nina Olsson.

Restaurantwaardig thuis koken met Chez Nina

Wil je thuis genieten van een heerlijk gerecht van topchef Nina Olsson? Maak dan de romige pasta met babyspinazie, pinda-tomatensaus en koriander proberen. Tried en tested! Dit gerecht is de homecooking versie van het populairste gerecht dat in het restaurant wordt geserveerd. Het combineert de Italiaanse en Aziatische smaken en zit boordevol smaakvolle, pure ingrediënten. Het geheim achter dit gerecht zit in de kwaliteit van de ingrediënten, aldus chef Nina Olsson.

Het boodschappenmandje van Nina Olsson

Wat selecteert een topchef aan boodschappen voor thuis? In dit artikel vertelt Nina Olsson over haar favoriete groenten, pasta’s en smaakmakers. Zo is ze bijvoorbeeld dol op verse groenten zoals aspergetips, bloemkool, chioggia bieten, venkel en gepelde edamame boontjes. Ook heeft ze altijd goede pasta’s uit Italië in huis, zoals de fusilli van Liguori. En met de Crisp olijfolie arbequina maakt ze ieder gerecht af.

Tekst gaat door onder de foto >

recept paste pomodori

De smaakmakers van Crisp

De samenwerking tussen Nina Olsson en Crisp is onderdeel van een reeks recepten die ontwikkeld zijn door lokale chefs, receptontwikkelaars en foodies uit Nederland. De aankomende periode nodigt Crisp iedere maand een andere smaakmaker uit om te komen koken en hun favoriete gerechten te delen. Via de Crisp-app kun je deze heerlijke seizoensrecepten gemakkelijk thuis bereiden met de beste ingrediënten uit het seizoen.

Wil je thuis genieten van de heerlijke gerechten van topchef Nina Olsson? Bestel alle benodigde ingrediënten dan via een handomdraai op de Crisp-app.

Dit artikel is een samenwerking met Crisp, waar team Girls Who tevens gigantisch fan van is.