P

PRAKTISCH ÉN MOOI: 6x STIJLVOLLE HUISHOUDELIJKE ITEMS

mooie huishoudartikelen brabantia

Of we het nou wilen of niet; huishoudelijke artikelen zijn onmisbaar in ons dagelijks leven. Is ons huis eindelijk prachtig ingericht, moeten er nog items zoals een prullenbak in het zicht komen te staan.. Ik was lang op zoek naar én praktische én mooie producten die de inrichting juist verrijken en zo kwam ik bij Brabantia terecht. In dit artikel delen we 6 stijlvolle huishoudelijke artikelen van het familiebedrijf.

Stijlvolle huishoudelijke artikelen die het huis sieren >>

>> Stijlvolle toiletaccessoire set: geen plastic toiletborstel of een lelijke zilveren toiletrolhouder, maar een bij elkaar passende soft beige set. Deze toiletborstel met houder, toiletrolhouder en reserverolhouder zijn onmisbaar in het toilet én een aanwinst voor jouw privé kamertje.


>> Houten messenblok: een messenblok of messenmagneet is een must-have voor in de keuken, maar vaak niet erg elegant. Dit messenblok van Brabantia is echter niet alleen handig om jouw messen georganiseerd op te bergen, maar het ziet er ook nog eens stijlvol uit op jouw aanrecht. Ook handig: je kunt kiezen voor een blok mét of zonder messen.


>> Afvalzakken: niemand wordt blij van vuilniszakken in het zicht, maar met afvalzakken van Brabantia wordt het bijna een decoratief element in huis. De zakken hebben een subtiele print en zijn verkrijgbaar in verschillende maten waardoor ze preciés in de afvalemmer passen.


>> Voorraadbus met maatbeker: meten is weten, dus een maatbeker is ok onmisbaar in de keuken. Deze voorraadbus is niet alleen handig om etenswaren in op te bergen, maar heeft ook een handige maatbeker die je erop kunt klikken. Lekker multifunctioneel en de roze kleur geeft de keuken een vrolijke touch.


>> Touch Bin New afvalemmer: deze glanzende prullenbak met een metallic gold finish is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch door de touch-functie. Geen gedoe meer met het openen van de deksel met vieze handen. Ik koos voor beige, maar afhankelijk van de kleuren in huis kun je 14 verschillende kleuren kiezen.


>> Stapelbare wasmand: ook een wasmand is vaak duidelijk in zicht en daarom is een stijlvolle variant wat mij betreft een must. Ik heb veel lichtgroen in huis en ben héél blij met deze stapelbare wasbox. De stevige manden hebben een deksel bovenop en een opening aan de voorkant, dus ook heel handig. 

En, met welke van deze stijlvolle huishoudelijke artikelen pimp jij je inrichting?

CategoriesNiet gecategoriseerd