W

WERELDWIJDE SMAKEN EN GEZELLIGHEID BIJ BAR KARTEL

restaurants overtoom - restaurant overtoom - leuk restaurant overtoom - leuke restaurants overtoom - bar kosta - otto volante - pizzabakkers overtoom - uiteten overtoom - diner overtoom - eten overtoom - eten op de overtoom

De Overtoom in Amsterdam wordt steeds leuker, en smakelijker! Een nieuwe aanwinst (augustus 2020) Zo is Bar Kartel – little kitchen, geïnspireerd door de foodtrucks op festivals met gerechten uit verschillende culturen, een ware aanwinst op deze centrale straat in Amsterdam.

Good vibes only

De naam Bar Kartel komt van het feit dat de keuken streetfood gerechten serveert van over de hele wereld. Een interieur die het buitengevoel ondersteunt (met stenen vloer – heel tof!), shared dining, en de borrel die na de laatste keukenshift wordt ingezet, maken ze de ‘kartel-ervaring’ compleet. Kortom: good vibes only.

Wereldwijde gerechten

Eén plek voor wereldwijde gerechten; Mexico, Amerika, de Cariben, Afrika, Azië en niet te vergeten Europa. Van traditionele gerechten zoals taco’s en shakshuka tot de fusion hotdog met merquez worst, Indiase curry met Afrikaanse twist en bananentosti: hier zit iedere foodie goed. You name it, they serve it. Van keuzestress is met het shared dining concept dus geen sprake. Samen met je gezelschap kun je van elk land proeven.
bar kartel amsterdam - hotspots overtoom amsterdamBar Kartel – little Kitchen // hotspots Overtoom Amsterdam

Outdoor Experience

De outdoor experience zoals we die uit bijvoorbeeld Mexico kennen wordt compleet gemaakt door een interieur vol planten, foodtruck features, een betonlook, en zelfs een garagedeur. Dineren onder een pergola vol lichtjes, aan de chefs table door een kruidentuintje heen kijken hoe jouw gerechten worden bereid, of chillen in een van de loungehoeken – jij kiest je favoriete plekje om de avond smakelijk door te komen.

Naborrel

(Coronaproof!) blijven borrelen na het diner? Daar hebben ze juist op ingespeeld! Na de laatste keukenshift worden tafels ingeklapt en stepped de barman zijn game up. De ideale plek om na je diner te blijven hangen en te genieten van een borrel en muziek.

bar kartel amsterdamBar Kartel Amsterdam // hotspots overtoom

 

In het weekend kun je tot 03:00 uur door, waarna je je vaste uitstapje naar de fastfood tent ook nog eens kunt overslaan. Bar Kartel – little kitchen heeft namelijk een snackluik achterin het restaurant. Ook nog eens de duurzame aanpak, want de gerechten uit het snackluik worden bereid met ingrediënten die anders in de prullenbak zouden verdwijnen.

Google Maps: Overtoom 28-30, 1054 HJ, Amsterdam.

Kortom: werken, chillen, dansen, aan de bar hangen en mensen ontmoeten. Bar Kartel – little kitchen biedt 365 dagen per jaar voor ieder wat wils, letterlijk.

CategoriesFijne Foodspots