G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 30 T/M 1 SEPTEMBER

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen in Amstedam - wat te doen in augustus in amsterdam

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten in Amsterdam en omgeving. Wat ga jij doen dit in Amsterdam op 30 en 31 augustus en 1 september? Dit zijn onze favoriete tips voor aankomend weekend!

De Zuidas Borrel – vrijdag 30 augustus vanaf 11:00, George Gershwinplein

Op vrijdag 30 augustus wordt het George Gershwinplein in Zuid omgetoverd tot misschien wel de leukste en grootste borrel van Amsterdam. Met de dj’s van Happy Feelings, alle mogelijke bars en food trucks en de karaoke van Duke of Tokyo legt de Zuidas Borrel de lat aangenaam hoog. Ideale manier om het weekend in te luiden!

Pllek Live Stage – zondag 1 september, Pllek

Live muziek op het strandje aan ‘t IJ op een zonnige zondag – klinkt goed in onze oren. Daarvoor moet je dit weekend bij Pllek zijn, waar Afrogrooves in de spotlights wordt gezet. Je kunt ervoor kiezen te luisteren naar de professionele muzikanten, maar zelf meedoen mag ook. Borrelhap erbij en genieten!

45 x leuke en unieke dingen om te doen in Amsterdam >

Sunday Boozy Brunch – zondag 1 september, Persijn

Zondagochtend… het ultieme moment om heerlijk uit te slapen, het rustig aan te doen en uitgebreid te brunchen. Persijn begrijpt dat. Daarom organiseren zij samen met Ketel One iedere maand een Sunday Boozy Brunch. Tussen 12:30 en 15:30 uur schuif je aan en geniet je onbeperkt van de lekkerste eitjes, pannenkoeken en taartjes, of ga alvast voor oesters of de overheerlijke omegabaars.

Meer dingen om te doen in Amsterdam dit weekend >>

Dutch Gin Tasting – vrijdag 30 augustus vanaf 18:00, Renaissance Amsterdam

Mokums Bier Festivalletje – zaterdag 31 augustus, Tapzuid
Proeverij nieuwe jaargangen – zondag 1 september vanaf 14:00, Conservatorium Hotel

Op deze plekken eet je oesters voor €1 >
Summer Soof Yoga & Brunch Event – zaterdag 31 augustus vanaf 10:30, Het Blauwe Theehuis
Pesca’s Weekend Show: The Mussel Edition – zaterdag 31 augustus vanaf 12:00Pesca

Sunday Afternoon Tea – zondag 1 september vanaf 14:00, Hotel Breeze

CategoriesWeekend tips