G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 24, 25 EN 26 MEI

Nog een lege agenda voor aankomend weekend? Gelukkig!
Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten in Amsterdam en omgeving. Wat ga jij doen op 24, 25 en 26 mei? Dit zijn onze tips voor aankomend weekend!

Ice cream cocktail – donderdag 23 t/m zondag 26 mei, het Conservatorium Hotel

Dit weekend strijkt een uniek concept neer in de Tunes Bar (in het Conservatorium hotel Amsterdam): de Oppo Ice Cream Cocktail pop-up! Op het menu staan twee cocktails met Oppo’s low calorie roomijs als hoofdingrediënt. De pop-up is van 23 t/m 26 mei en de cocktails kosten €12,50 per stuk. Bij mooi weer kan je ook op het terras proosten!

Lobster Weekend – vrijdag 24 t/m zondag 26 mei, The Good Companion

Bij The Good Companion kan je genieten van duurzame fish & chips en dit weekend vieren ze hun verjaardag in stijl. Gedurende het hele weekend kun je een halve gegrilde kreeft bestellen voor €21,50 of een hele gegrilde kreeft voor €37,50. Reserveren voor dit event is verplicht en kun je hier doen. Enjoy!

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen in Amstedam - wat te doen in mei

Opening Oeuf – zaterdag 25 mei

In de Daniël Stalpertstraat op nummer 36 opent deze zaterdag een restaurant: Oeuf. Elke gerecht op het menu van dit nieuwe restaurant bevat ei – niet altijd de hoofdrol, dat wel.

Eltheto Rommelmarkt – zaterdag 25 mei, de Javastraat

De Javastraat is deze zaterdag bij uitstek de locatie voor het rondstruinen op een rommelmarkt. Ook is er een bandje voor wat sfeer: “Wij spelen vooral veel eigen repertoire geïnspireerd op Oost-Europese muziek (balkan, kletzmer, polka’s). We noemen dat Hutspot Polka, muziek met een lach en een traan.” De manier om wat mensen te leren kennen en pannenkoeken te eten.

Bottelfeest – zondag 26 mei, Chateau Amsterdam

Dit weekend vindt het 2e Bottelfeest van Chateau Amsterdam plaats! Vorige week zijn de 2e vintage wijnen gebotteld en dit vieren ze graag met een feestelijke proeverij voor wijnliefhebbers. Zondag tussen 13:00 en 17:00 worden de wijnen gepresenteerd (en uitgeschonken) bij Chateau Amsterdam. Daarnaast zijn er kazen van Kef en worsten van Brandt & Levie om te matchen met de wijn. Feest!

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen met koningsdag in AmstedamWeekend Guide Amsterdam – Bottlefeest Amsterdam – Weekend tips Mei – uitjes Amsterdam

Las Vegas in Amsterdam – zaterdag 25 en zondag 26 mei, Tobacco Theather.

Girls Who Travel! Ter ere van de nieuwe KLM vlucht van Amsterdam naar Las Vegas die 6 juni van start gaan brengt Las Vegas voor één weekend een unieke ervaring naar Amsterdam. Dit weekend kijgen jullie de kans om via Instagrammable ruimtes met interactieve kunstinstallaties naar Las Vegas te “reizen”. Én er wordt een verzorgde trip weggegeven!

Amsterdam Pizza Festival – zaterdag 25 en zondag 26 mei. het Rembrandtpark

Pizzaliefhebbers – aldus iedereen – let op! Op 25 en 26 mei wordt het Pizza Festival georganiseerd in het Rembrandtpark. Alle pizzasoorten die je kunt bedenken, zijn hier te vinden. Wil je er zo veel mogelijk proberen? Neem een pizza stempelkaart: met een volle kaart maak je vervolgens kans op mooie prijzen. Daarnaast zullen er verschillende activiteiten zijn: workshops, eetwedstrijden, een silent disco en nog meer. Tickets vind je hier.

Weekend tips Amsterdam – Weekend Guide mei – Uitjes in Amsterdam – activiteiten Amsterdam

Summer Breeze Latin Festival – zondag 26 mei, het Vondelpark

Zondag vindt er een lekker dansfeestje plaats in het Vondelpark. Er zijn workshops, er is live muziek van Accion con Clave en je kunt genieten van salsa, bachata, kizomba en zouk. Dus waag een dansje dit weekend!

Andere tips van ons voor een top weekend in Amsterdam:

10 x speciaalbier drinken in Amsterdam>
De mooiste picknickplekken in Nederland >
De 7 gezelligste karaokebars van Amsterdam >
6 x allerbeste pizzeria’s van Amsterdam >
Oesters voor een prikkie vind je hier >

Dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 24, 25 en 26 mei 2019. Levensgenieters, welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

[wdi_feed id=”1″]

CategoriesWeekend tips