G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 31 JULI & 1, 2 AUGUSTUS

weekend tips amsterdam - weekend amsterdam - wat te doen dit weekend amsterdam - amsterdam dit weekend - weekend tips - weekend tips juli - juli in amsterdam - event juli - evenementen amsterdam juli

Levensgenieters! Benieuwd naar wat te doen in Amsterdam dit weekend? Ook voor dit weekend hebben we een selectie gemaakt van tips die je niet wilt missen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam van 31 juli & 1, 2 augustus.

Wat te doen in Amsterdam dit weekend? Dit is onze selectie van leukste Weekend Tips Amsterdam voor 31 juli & 1, 2 augustus > 

Vondel Disco – vrijdag 31 juli, Strandzuid / Zuidpool

Vrijdag knal je het weekend in bij de Vondel Disco x Strandzuid. Ze geven je de zomer in een bierbucket full of sunshine, lekker eten en je allerfavorietste disco en meezingknallers. Ga hier los op een van de twee kanalen van jouw koptelefoon!  Grijp je leukste vrienden bij de kraag en kom viben met z’n allen bij Strandzuid, laat ons je ophypen en draai die heupen los op de beats van toffe dj’s!
Tijden: 17.00 – 23.00
Meer informatie vind je hier > 

Farewell Wine Event – Popup Shiraz – vrijdag 31 juli, The College Hotel

Na een succesvol jaar van de Popup van Shiraz (de beste wijnbar van Nederland) in The College Hotel sluiten ze dit avontuur af met een feestelijk wijn event. Voor €30,- kun je onbeperkt genieten van hun fantastische wijnselectie. Er zullen honderden flessen open zijn om te proeven en het eerste hapje krijg je aangeboden! Reserveersnel online via de website van The College Hotel en wees verzekerd van jouw plekje op dit prachtige terras.
Tijden: 15:00 – 23.30
Meer informatie vind je hier > 

Cinema City Beach Amsterdam – zaterdag 1 augustus, Dok Amsterdam 

Bij deze bioscoop ontspan je met je voetjes in het zand en een drankje in de hand van de leukste films. Hier krijg je popcorn bij binnenkomst, relax je op comfy strandstoelen of in hangmatten. Ook kun je hier terecht voor sangria, G&T en heerlijke sushi! Zin in een uitgebreide maaltijd? Maak een reservering voor jouw eigen BBQ picknicktafel met BBQ. Slecht weer? Geen zorgen, dan is de ‘bioscoopzaal’ gewoon overdekt! 
Tijden: 20.00 – 00.00
Meer informatie vind je hier > 

Zilte Zondag is Back – zondag 2 augustus, TWO CHEFS BAR

Nadat ze, begin februari, het nieuws naar buiten brachten Razmataz over te nemen, heeft de wereld een moment stil gestaan. Na maanden afwachten mogen ze ein-de-lijk weer. En hoe kan dit beter gevierd worden dan het beste van twee werelden te combineren. Hét succesconcept van Razmataz (de zilte zondag), maar dan op de Two Chefs manier. Geniet hier aanstaande zondag van de lekkerste biertjes en wijntjes in combinatie met oesters voor €1 per stuk!

Tijden: 15:00 – 18:00
Meer informatie vind je hier > 

Van 25 juli t/m 2 augustus 2020 krijgt Amsterdam alsnog regenboogkleuren en vieren we de liefde tijdens Pride Amsterdam 2020. Van Bingo brunches tot Pride TV en een wandelroute langs allerlei voor de LHBTIQ+ community markante plekken uitgezet. Dit zijn de leukste evenementen tijdens Pride Amsterdam 2020 >
Meer tips voor in Amsterdam dit weekend vind je hier >

Friday Biertjes – vrijdag 31 juli, Drovers Dog
Afterwork – vrijdag 31 juli, Bar LELY
Frida’s Frozen Friday – vrijdag 31 juli, Frida Mexican Cantina
Happy Oyster Hours – zaterdag 1 augustus, The Good Companion
Rooftop Movie Nights Summer – zaterdag 1 augustus, Floor17
Pop-up Entrepot – zaterdag 1 augustus, Carré Terras op de Amstel
La Paellada de La Cerveceria – zondag 2 augustus, La Cerveceria
Summer Staycation Brunch – zondag 2 augustus, Lloyd Hotel
Jazz at the Plantage – zondag 2 augustus, Hortus Botanicus
Girls, dit was de Weekend Guide Amsterdam van 31 juli & 1, 2 augustus. Welke van deze weekend tips zet jij op je planning voor de komende dagen?

Bron omslagfoto: The College Hotel

CategoriesWeekend tips