E

EVENTTIPS: LEKKER FRED & LOFI ORGANISEREN MUZIKALE DINERS

lekker fred - diner lofi amsterdam - zat amstedam - vjeze fur -

Fred Tratlehner – bekend van de kookvideos op Instragram als Lekker Fred en als Vjèze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig – zal op 6, 7 en 8 augustus neerstrijken in de keuken van het Amsterdamse muziek- en cultuurpodium Lofi. Zat & Krokant is een gevalletje bijzijn is meemaken, en dat kan gelukkig nog!

Drie dagen lang zal Fred een zelf samengesteld viergangendiner voorbereiden. Tijdens het diner zal de avond muzikaal aan elkaar worden gedraaid door bevriende DJ’s Jarreau Vandal, Rocky van Jaaren en Sheila Hill.

Van hobby naar serious business

De keuken is inmiddels allang geen vreemd terrein voor Tratlehner. Wat in 2018 begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot serious business. Met een eigen kookboek Lekker Fred en vele kooksessies met collega chef koks, is het nu tijd voor een samenwerking met Lofi.

Verwacht geen traditionele gerechten, maar een diner wat naadloos aansluit bij de locatie en de creative mind van Fred. Zo krijgen gasten oa. witte gazpacho van amandel met rettich & witte druif en is het dessert een Mojito Calippo.

Meer toffe pop-up concepten in Amsterdam vind je hier >

Een kruising tussen muziek, eten en kunst 

Samuel Taselaar, hoofd marketing/communicatie Lofi: “Freddy sluit qua DNA naadloos aan bij Lofi en de evenementen die we in onze 2000m2 Courtyard organiseren. Met zijn ongekende passie en talent voor muziek, eten en kunst, kan Zat & Krokant niet anders dan onvergetelijk worden. Wij kijken in ieder geval erg uit naar de “3 days off” met Fred.”

lofi amsterdam - muziekpodium, eetlokaal en expositieruimte amsterdam Lofi Amsterdam // Zat & Krokant // Lekker Fred // Fred Tratlehner

Over Lofi

Nog nooit van Lofi gehoord? Houd deze multi-disciplinaire locatie dan vanaf nu op je radar, want er gebeuren wekelijks leuke dingen. Muziek, food, culture en kunst vinden hier met het muziekpodium, eetlokaal en expositieruimte een plek en daarnaast is er een prachtige buitenplaats en een authentieke loods met meerdere zalen binnen.

Het 2000m2 buitenterrein is voor de zomer van ‘20 omgebouwd tot het mooiste terras van Amsterdam. Wekelijks worden verschillende sit-down-showcases georganiseerd die draaien om de drie kernelementen: Eten, Cultuur en Muziek.

Lofi Presents: Zat & Krokant by Lekker Fred 
Datum: 6,7,8 augustus | 18.00 – 23.00 uur
Locatie: Lofi Amsterdam (Basisweg 63)
Tickets: koop je via deze link, €95,- voor viergangendiner, entertainment en onbeperkt drank.

Met wie schuif jij aan?

CategoriesWeekend tips