G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 10, 11 & 12 JULI

weekend tips amsterdam - weekend amsterdam - wat te doen dit weekend amsterdam - amsterdam dit weekend - weekend tips - weekend tips juli - juli in amsterdam - event juli - evenementen amsterdam juli

Levensgenieters! Benieuwd naar wat te doen in Amsterdam dit weekend? Ook voor dit weekend hebben we een selectie gemaakt van tips die je niet wilt missen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam van 10, 11 en 12 juli.

Wat te doen in Amsterdam dit weekend? Dit is onze selectie van leukste Weekend Tips Amsterdam voor 10, 11 en 12 juli > 

Vondel Disco – vrijdag 10 juli, Westergasterras

Are you ready voor deze Vondel Disco Corona-proof edition op het Westergasterras? Denk een zwoele zomerse vrijdagavond en allemaal gezellige mensen naast je op het terras. Dit wordt een grandioze vrijmibo! Ze hebben deze editie niet 1, maar 2 kanalen! Op het ene kanaaltje knallen een aantal DJ’s parels door je koptelefoon en op het tweede kanaaltje kan je die parels zelf aanvragen, want ze hebben weer een jukebox!
Tijden: 18.00 – 00.00
Tickets > 

Naar dit coronaproof terrasfestival wíl je heen >

Tokyo Summer – vanaf vrijdag 10 juli iedere dag, TonTon Club West

TonTon Club brengt het sfeervolle en over-de-top Tokyo naar Amsterdam met de hele zomer lang ‘Tokyo Summer’ op TonTon’s zonovergoten terras in het Westerpark. Wat kan je verwachten? Karaoke op het terras, special shotjes, airhockey toernooitjes op het terras, boozy milkshakes, Japanse BBQ en natuurlijk heel veel muziek en gezelligheid. Toegang is gratis dus ga zeker een kijkje nemen!
Tijden: 16.00 – 02.00
Meer informatie > 

Ook leuk! Vind hier 11 grote terrassen in Amsterdam met (bijna altijd) plek >

Sunny Saturday Sessions – zaterdag 11 juli, Haas & Popi

Op de plek van Blijburg in Amsterdam op IJburg zit restaurant Haas & Popi naast het strand. Hier kun je ontsnappen aan de orde van de dag. Elke zaterdag hebben ze vanaf 16:00 de Sunny Saturday Sessions op hun terras: heerlijk eten en drinken, zomerse beats en het strand dus vlakbij voor wie zin heeft in een verkoelende duik (als het weer het toelaat! Wij staan al te (water)trappelen om hierheen te gaan..
Tijden: 16.00 – 23.00
Meer informatie > 

BOOZY Brunch – zondag 12 juli, Café Tapmarin

Café Tapmarin organiseert elke week een boozy brunch. Sushi, cava en Bloody Maries staan hier op het menu! De DJ booth staat klaar en Jonas Meeùs speelt elke zondag de lekkerste disco deuntjes. Voor 22,50 per persoon heb je de hele dag live muziek, een lekker cavaatje en een heerlijke sushi lunch. Ze hebben door de ander halve meter regel maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus reserveer snel!
Tijden: 14:00 – 22:00

Wil je bijzonder uit eten dit weekend? Hier vind je 12 toffe restaurants met gangendiner of chef’s menu >

Meer leuke dingen om te doen in Amsterdam dit weekend >

Amsterdam Beach Terrastival – elke dag geopend, Dok Amsterdam
Rooftop Movie Nights Summer 2020
– vrijdag 10 juli, Floor17
Afterwork – vrijdag 10 juli, Bar LELY
Maandelijkse Borrel – vrijdag 10 juli, De Prael
Saturday Brunch – zaterdag 11 juli, The Traveller
Happy Oyster Hours – zaterdag 11 juli, The Good Companion
La Paellada de la Cervecería – zondag 12 juli, La Cervecería
BOOZY Brunch – zondag 12 juli, Café Tapmarin
Summer Staycation Brunch – zondag 12 
juli, Lloyd Hotel
Girls, dit was de Weekend Guide Amsterdam van 10, 11 en 12 juli. Welke van deze weekend tips zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips