1

12 x WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 6, 7 & 8 MAART

weekend tips amsterdam - weekend amsterdam - wat te doen dit weekend amsterdam - amsterdam dit weekend - weekend tips

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten en events in Amsterdam. Ook deze week hebben we een selectie gemaakt van tips die je zeker niet wilt missen. Brunchen, dansen, eten en borrelen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam van 6, 7 en 8 maart.

Dit is onze selectie van leukste Weekend Tips Amsterdam voor 6, 7 en 8 maart >

Disco Overflow – vrijdag 6 maart, C Amsterdam 

Wat is er lekkerder dan heerlijk eten én daarna direct je after-dinner-dip wegdansen? Bij Restaurant C geniet je deze vrijdag van heerlijke fine dining en de lekkerste deuntjes. De deuren gaan om 18.00 open en het diner begint een uur later. Om 22.00 start de muziek en kun je de heupjes losgooien tot in de late uurtjes. Alleen in the mood for drinks? Ook dit is helemaal prima!
Tijden: 18.00 – 03.00

Op 26 maart organiseren wij een Tipsy Wine Yoga! Vind hier alles wat je moet weten over dit event op >

Brandt & Levie x de Kop van Oost: Sunday Roast – zondag 8 maart, De Kop van Oost

Deze zondag organiseert restaurant de Kop van Oost samen met Brandt en Levie een heerlijke Sunday Roast. Tijdens deze middag zullen de stukken vlees en de flessen rood je om de oren vliegen. Om 14:00 steken ze de BBQ aan ben je welkom voor een heerlijk glas wijn en heerlijke charcuterie. Proef hier onder het genot van een mooi glas wijn de beste vleescreaties van Brandt & Levie voor maar €32,50 per persoon.
Tijden: 14:00 – 18:00
Tickets > 

Dit event is het moment om met een leuke groep elkaar beter te leren kennen, te reflecteren en vooruit te kijken. Dit alles onder het genot van een heerlijke high tea. Bij binnenkomst wordt je welkom geheten met een glas bubbels. Daarna ga je genieten van een selectie mini sandwiches, hartige hapjes en verse salades met daarbij een heerlijke warme scone. Ze sluiten de high tea af met een proeverij van zoete items. De tickets kosten 47,50 euro tot 57,50 euro.
Tijden: 13.00 – 15.30 uur
Tickets >

weekend tips amsterdam - weekend amsterdam - wat te doen dit weekend amsterdam - amsterdam dit weekend - weekend tipsBron: Grand Café Krasnapolsky // uitjes in Amsterdam // events Amsterdam // event Amsterdam

Zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag! Vind hier de leukste events voor op deze dag > 

Meer leuke dingen om te doen in Amsterdam dit weekend >

Kobalt Craft X BRUUT – vrijdag 6 maart, Café Kobalt
Super Friday – vrijdag 6 maart, Super Lyan
Cocktail Workshop – vrijdag 6 maart, Renaissance Amsterdam Hotel

Poesiat & Kater: Happy New Beer – vrijdag 6 maart, Gollem Craft Beers
International Potluck & Games Night – zaterdag 7 maart, Plantage Dok
Boozy Brunch pt. 7! – zondag 8 maart, Meatless Districht
The Bottomless Brunch – zondag 8 maart, INK Hotel Amsterdam – MGallery
Bierproeverij met Bird Brewery – zondag 8 maart, Cantina Nieuw West
Brooks Boozy Brunch – zondag 8 maart, Brooks AmsterdamGirls, dit was de Weekend Guide Amsterdam van 6, 7 en 8 maart. Welke van deze weekend tips zet jij op je planning voor de komende dagen?

Bron omslagfoto: De Kop van Oost

CategoriesWeekend tips