DO / Weekend tips

IN DE AGENDA: ONZE TIPSY WINE YOGA

wijn yoga - wijn yoga drunk yoga- yoga met wijn - yoga lessen - girls who drink - girls who magazine - tipsy wine yoga- amsterdam wine yoga

Sip Salutations, Vin(o)yasa, Posing & Pouring. Met andere woorden: yoga met een glas wijn in de hand. En wij organiseren ‘m. Gewoon omdat het kan. Girls Who Drink & Do Yoga – hier wil je bij zijn!

*Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus wordt je Tipsy Wine Yoga verplaatst naar een tot nader te beslissen datum.

Want je kent het wel. Een agenda bomvol verplichtingen, en volle wasmand en -machine en nog 67 te beantwoorden mails. Soms loopt het hoofd gewoon even over. Wat je op zo’n moment nodig hebt? Ontspanning. Yoga dus, met een glas wijn – it’s all about balance.Voor de ambitieuze levensgenieter die regelmatig met een overvol hoofd rondloopt, organiseren wij op 26 maart een Tipsy Wine Yoga, waarbij deze twee ‘ingrediënten’ worden gecombineerd en zorgen voor ultieme ontspanning. In Amerika is het fenomeen al razend populair, dus nu tijd om deze smakelijke yogatrend ook onder de Nederlanders te introduceren!

De voordelen van yoga mét wijn

Hoewel het misschien niet gelijk in je op zal komen om een glas wijn naast je yogamat te zetten, brengt het combineren van yoga en wijn veel voordelen met zich mee. Niet alleen bevordert wijn je focus- en concentratievermogen, ook is het toevoegen van een glas wijn aan de yogales bedoeld om er een sociale ervaring van te maken.

Want of je nou ervaren of newbee bent, het kan soms spannend zijn om in je eentje een yogales binnen te lopen. Maar doordat alcohol mentale spanning loslaat, ga je je al snel meer op je gemak voelen in een (nieuw) omgeving. Dat helpt om van de yogales een klein (interactief) feestje te maken. 

Nice! Uit deze Escape Room ontsnap je door wijn te drinken >

Zonnegroet met geheven glas

Geen standaard zonnegroet dus, maar eentje waarbij een glas wijn geheven wordt, nadat je proost met de buurvrouw. Traditionele yoga oefeningen worden tijdens de les afgewisseld met speelse bewegingen waarbij het glas wijn zorgt voor extra balans. En of je als pro nou wekelijks op de yogamat staat of je yoga totaal nieuw voor je is, deze tipsy yogales is voor iedereen. ‘Yoga class? I thought you said pour a glass!’

Drank

Over de Tipsy Wine Yoga

De Tipsy Wine Yoga wordt gehost in samenwerking met The Student Hotel. ‘TSH stimuleert verbinding op allerlei manieren. Het is een broedplaats waar veel jonge mensen elkaar ontmoeten, en waar hard (net)werken gecombineerd wordt met samen plezier maken.’ vertelt Kiki Bosman, founder van Girls Who Magazine. ‘Dat is precies wij de lezers van Girls Who Magazine ook aanmoedigen: een goede mix tussen ambitie en genieten’.

Na de tipsy yoga kan wie wil nog door borrelen aan de bar van The Student Hotel, om daar rozig en ontspannen na te genieten van de les.

Hier koop je Wijn Yoga ticket >

Meer informatie via het Facebook event >

Good to know

Waar: The Student Hotel, Amsterdam West
Volgende editie: Donderdag 26 maart van 18:00-19:00, met een aansluitende borrel voor wie wil
Wijn: Liever geen (lichte) kater? Er is ook alcoholvrije wijn!
Prijs: €10, inclusief yogamat, glas wijn en snacks

Is deze Tipsy Wine Yoga nou écht iets voor jou en je vriendinnen, of lijkt het je juist leuk om mensen te ontmoeten door alleen te komen? Koop dan hier je ticket >Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Gerelateerde artikelen