I

IN DE DIGITALE AGENDA: ONZE VIRTUAL WINE YOGA (DONDERDAG 14 MEI)

wijn yoga - wijn yoga drunk yoga- yoga met wijn - yoga lessen - girls who drink - girls who magazine - tipsy wine yoga- amsterdam wine yoga

Sip Salutations, Vin(o)yasa, Posing & Pouring. Met andere woorden: yoga met een glas wijn in de hand. En wij organiseren ‘m. Gewoon omdat het kan. Girls Who Drink & Do Yoga – hier wil je (digitaal) bij zijn!

Gezellige afleiding

Want het klinkt vast herkenbaar dat je je in deze periode gespannen, onzeker en soms een beetje moedeloos kunt voelen. We hebben minder afleiding en minder dingen om naar uit te kijken.

Om wat positiviteit en gezelligheid in jouw agenda te zetten organiseren we daarom een Virtual Wine Yoga. Niet met z’n allen fysiek in een ruimte, maar gewoon via Zoom!

Tijdens de Virtual Wine Yoga ervaar je dubbele ontspanning: het genot van een glas wijn in combinatie met relaxte yoga-oefeningen.

Het corona-proof yogalesje is helemaal gratis bij te wonen. Het enige dat jij nodig hebt is een yoga mat, een gevuld wijnglas en goede moed om te zweten én te proosten. Met ons en elkaar. Wij hebben er zin in!

Via deze link claim je jouw gratis Wine Yoga plekje >

Good to know

Waar: In jouw huiskamer, via Zoom
Wanneer: Donderdag 14 mei, van 16:00-16:45
Wijn: Deze moet je zelf in huis halen.
Prijs: Gratis! Dus doe gezellig mee!
Hoe: Registreer je alvast via deze link, en dan zien we je donderdag!

De voordelen van yoga mét wijn

Hoewel het misschien niet gelijk in je op zal komen om een glas wijn naast je yogamat te zetten, brengt het combineren van yoga en wijn veel voordelen met zich mee. Niet alleen bevordert wijn je focus- en concentratievermogen, ook is het toevoegen van een glas wijn aan de yogales bedoeld om er een sociale ervaring van te maken.

Want of je nou ervaren of newbee bent, het kan soms spannend zijn om in je eentje een yogales binnen te lopen. Maar doordat alcohol mentale spanning loslaat, ga je je al snel meer op je gemak voelen in een (nieuw) omgeving. Dat helpt om van de yogales een klein (digitaal) feestje te maken. 

Zonnegroet met geheven glas

Geen standaard zonnegroet dus, maar eentje waarbij een glas wijn geheven wordt, nadat je proost met de Zoom-buurvrouw. Traditionele yoga oefeningen worden tijdens de virtuele les afgewisseld met speelse bewegingen waarbij het glas wijn zorgt voor extra balans. En of je als pro nou wekelijks op de yogamat staat of je yoga totaal nieuw voor je is, deze tipsy yogales is voor iedereen. ‘Yoga class? I thought you said pour a glass!’

Drank

Over de Tipsy Wine Yoga

De Virtual Wine Yoga wordt gehost in samenwerking met The Student Hotel. ‘TSH stimuleert verbinding op allerlei manieren. Het is (in normale omstandigheden) een broedplaats waar veel jonge mensen elkaar ontmoeten, en waar hard (net)werken gecombineerd wordt met samen plezier maken.’ vertelt Kiki Bosman, founder van Girls Who Magazine. ‘Dat is precies wij de lezers van Girls Who Magazine ook aanmoedigen: een goede mix tussen ambitie en genieten’.

Meer informatie via het Facebook event >

CategoriesWeekend tips