7

7 x HIER DRINK JE DE BESTE KOFFIE IN AMSTERDAM WEST

Koffie en taart in Amsterdam West. Onze koffiespecialist Laura krijgt de vraag wekelijks ''Waar kan ik dit weekend met mijn vriendinnen lekker taart en koffie doen?”, “Wat zijn nou de leukste plekjes in Amsterdam voor een koffietje?” Of: “Bij mij in de Baarsjes, waar moet ik zijn?” Tadaa, lang verwacht en toch gekomen. Laura deelt haar favoriete plekken waar je, ten eerste, écht goede koffie drinkt en ten tweede tweede, daar een goed stuk taart of koek naast kunt eten. Dit omdat zij, en jij waarschijnlijk ook - niet alleen koffie drinkt puur voor de cafeïne. Maar ook omdat het een heel gezellige bezigheid is. Dit zijn de beste plekken voor koffie en taart in Amsterdam West! Koffie Amsterdam. Gebak Amsterdam. Taarten Amsterdam. Koffie & Taart

Onze koffiespecialist Laura krijgt de vraag wekelijks ”Waar kan ik dit weekend met mijn vriendinnen lekker taart en koffie doen?”, “Wat zijn nou de leukste plekjes in Amsterdam voor een koffietje?” Of: “Bij mij in de Baarsjes, waar moet ik zijn?” Nou, hier moet je zijn. 7 x koffie drinken in Amsterdam-West. 

Dit zijn Girls Who’s favoriete plekken waar je, ten eerste, écht goede koffie drinkt en ten tweede, daar een goed stuk taart of koek naast kunt eten. Dit omdat we niet alleen koffie drinken puur voor de cafeïne. Maar ook omdat het een heel gezellige bezigheid is. Dit zijn de beste plekken voor koffie en taart in Amsterdam-West!

Trakteren koffie

De JP Heijestraat, echt een leuke straat (en buurtje!) voor jezelf of om samen met een vriendin lekker local te winkelen. Voor je koffie en taart In Amsterdam West is Trakteren een leuke spot. Edward en Erik zetten mooie koffies en schenken daar ook, afhankelijk van het seizoen, een paashaas, kerstman, verzin het maar – in je (matcha) latte. De heren zijn ook expert in thee en chocolade, kun je gelijk een leuk cadeautje scoren. Weer helemaal opgeladen met suiker en cafeïne? De deur uit naar links zit direct een leuk kleding boetiekje!

Wijk: Oud West
Google Maps: J.P. Heijestraat 119

Koffie en taart Amsterdam West // Lunchen Amsterdam West // Koffie hotspots Amsterdam // goede koffie Amsterdam

Lot Sixty One

Al jaren een klassieker, op het hoekje van de Kinkerstraat en de Bilderdijkkade. Piepklein, maar heel erg fijn. Lekker mensen kijken terwijl je buiten op het bankje in het zonnetje aan je koffie nipt en je (echt lekkere) banana cake hapt.

Wijk: Oud West
Google Maps: Kinkerstraat 112

Koffie en Taart Amsterdam West // Waar koffie drinken in Amsterdam

Berry

Hoekpanden zijn altijd het meest knus. En nu het terrasseizoen weer begonnen is: Berry heeft ook een heel fijn zonnig terras – zo vanaf begin van de middag. Voor een vroege date is het dus schaduw of lekker naar binnen. Berry zet fijne cappuccino’s en je kunt hier kiezen uit een suikervrije appel crumble, maar ook heerlijke met-suiker taarten. Het wordt voor je neus gebakken! Yum.

Wijk: Oud West
Google Maps: Bilderdijkkade 27

Koffie en Taart Amsterdam West

Monks Coffee Roasters

Jongens, ik heb ontdekt dat ze hier pastel de nata hebben! Jaa, die heerlijke Portugese custard taartjes. En naast dit goede nieuws ook allerlei anders lekkers met-en zonder suiker cakejes en taartjes. Wat betreft de koffie, het leuke aan Monks is dat ze hier koffie van allerlei branderijen schenken.

Wijk: Oud West
Google Maps: Bilderdijkstraat 46

Thuis maken! Recept voor havermout cappuccino >

Koffie en Taart Amsterdam West // leuke koffie hotspots

White Label Coffee

Bij White Label vind je allerlei knusse plekjes om met je koffie date je cappuccino en je vers afgebakken chocolade croissant te verorberen. Ook leuk om de kleine boetiekjes in dit stukje straat te shoppen.

Wijk: de Baarsjes
Google Maps: Jan Evertsenstraat 136

Selma’s

Scandi vibe is hip in koffieland en dat vinden wij niet erg. Want dat betekent nog meer kanelbullar. Hier bij Selma’s hebben ze ook een cardemom versie. Oh em gee! Bij Selma’s hebben ze ook een fijn zonnig terras en leuke bankjes.

Wijk: de Baarsjes
Google Maps: Jan van Galenstraat 70

Koffie en Taart Amsterdam West

Koffiedrinkers leven langer en dat zit zo >

Caffènation

In dit mooie hoekpand vind je een klein stukje Antwerpen. Deze coffee roaster komt namelijk oorspronkelijk uit Antwerpen waar ze een grote koffiezaak hebben. Als je uit het Vondelpark komt fietsen aan de Zuid kant, nog even door fietsen en dan ben je er. De stoeltjes en plantjes staan alweer buiten voor jou en jouw koffie.

Wijk: Hoofddorpplein buurt
Google Maps: Warmondstraat 120

Koffie en Taart Amsterdam West

Dit zijn de beste plekken voor koffie en taart in Amsterdam West. Waar en met wie ga jij binnenkort genieten van lekkere koffie met goede taart?

CategoriesDrankje doen