G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 28, 29 EN 30 DECEMBER

Een silent disco, een culinaire theatershow en een Surinaamse hoge thee. Er is weer van alles te doen in ons Mokum, tijdens het laatste weekend van 2018. Dit zijn de Girls Who Weekend Tips Amsterdam van 28, 29 en 30 december. Laten we dit jaar goed afsluiten!

Het Amsterdamse Winterparadijs – zondag 30 december, Europaplein

Bij het Amsterdamse Winterparadijs kun je dit jaar alles verwachten dat met de winter te maken heeft. En meer. Een schatsbaan, langlauf parcours, een reuzenrad en heel veel eten. Maar ook: live muziek, een cinema en een silent disco. Denk kermis meets feestje meets wintersport. Leuk dus!

De 20 leukste hotspots van Amsterdam-Noord >

Winterparade – zaterdag 29 december, Zuiderkerk

Een diner met tegerlijkertijd een theatershow, dat kun je verwachten van de jaarlijkse winterparade. Talentvolle dansers, acteurs en muzikanten laten hun kunsten op een tafel van 120 meter lang. In de tussentijd klimmen de koks en serveersters op tafel om je eten te serveren. Na afloop mag je zelf de tafel op, dan wel voor een silent disco.

Weekend Tips Amsterdam. Things to do Amsterdam. Uitjes Amsterdam. Weekend tips van 30 november. Weekend Guide amsterdam. Amsterdam Light Festival. Let There Be Brunch. Brunchen Amsterdam. Weekend Guide december.Weekend Tips Amsterdam December // Weekend Guide Amterdam // Tips December

 Amsterdam Light Festival – tot en met 20 januari

Tot en met 20 januari 2019 wordt de gehele binnenstad verlicht. De 53 dagen durende tentoonstelling bestaat uit 29 kunstwerken en 10 stadsverhalen, die dagelijks van 17:00 – 23:00 uur te bewonderen zijn. De tentoonstelling is zowel varend, fietsend als wandelend te bewonderen!

Ook leuk dit weekend: de gezelligste spelletjescafés van Amsterdam >

Surinaamse Hoge Thee! – zondag 30 december, The Pom Bar

Een keer wat anders dan een classic High Tea: de Surinaamse variant die komend jaar bij The Pom Bar georganiseerd wordt. Zij zorgen voor een volle buik gevuld met lekker eten en een gezellige sfeer.

Weekend Tips Amsterdam. Things to do Amsterdam. Uitjes Amsterdam. Weekend tips van 30 november. Weekend Guide amsterdam. Amsterdam Light Festival. Let There Be Brunch. Brunchen Amsterdam. Weekend Guide december.Weekend Tips Amsterdam December // Weekend Guide Amterdam // Tips December

 Hortus By Light – tot en met 6 januari, Hortus Botanicus

De botanische tuin van Amsterdam is met uitzondering ook een aantal avonden open in de winter. Naast het bewonderen van groene creaties kun je ook aanschuiven bij een rondleiding door de verlichte tuin. Misschien nóg wel specialer met de 1000en lichtjes.

Speciaalbier drinken in Amsterdam? Hier moet je zijn! >

Fruits de Mer Brunch – zondag 30 december, The Good Companion

Dit weekend kun je bij The Good Companion aanschuiven voor een Brunch Special, ditmaal extra feestelijk om het jaar mee af te sluiten, namelijk met FRUITS DE MER. voor €20 per persoon kun je onder andere kokkels, mosselen, oesters, scheermessen, makreelpaté en brood met dips verwachten.

Zo girls, dit waren weer de weekend tips van 28, 29 en 30 december. Genoeg vertier het laatste weekend van 2018 goed mee af te sluiten. Waar komen we elkaar tegen?

Jouw toffe evenement promoten in onze weekend tips? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

VOLG ONS OP INSTAGRAM!

[wdi_feed id=”1″]

 

 

CategoriesWeekend tips