5

5 x GEZONDE EN LEUKE HOTSPOTS IN EINDHOVEN

Gezonde hotspots Eindhoven. Gezond eten in Eindhoven. healthy hotsopts einhoven. Gezond dineren Eindhoven. Yoghurt Barn

Op zoek naar een leuk (en gezond) restaurant in Eindhoven? Here you go: 5 x leuke hotspots in Eindhoven, met gezonde opties op de menukaart.

The Happiness Kitchen

Hello Happiness. Wat een healthy heerlijkheid! Naast het ruime aanbod aan allerlei verleidelijke sweetness, kun je hier ook zelf groenten en granen scheppen voor een gezond maaltje.

Extra good to know: The Happiness Kitchen heeft een duidelijke menukaart waar alle info per gerecht op vermeld staat. The Happiness Kitchen heeft trouwens een zusje: The Happiness Cafe. Deze is iets verderop in het centrum te vinden maar ook zeker de moeite waard.
Google Maps: Nieuwstraat 25, 5611 DA Eindhoven

Gezonde hotspots Eidnjoven. Gezond eten in Eindhoven. healthy hotsopts einhoven. Gezond dineren Eindhoven. Yoghurt BarnGezonde hotspots Eindhoven // restaurants Eindhoven

The Happiness Cafe

Bij het zusje van The Happiness Kitchen kun je terecht voor ontbijtjes- en lunch, het meeste is bereikt met pure en bio ingrediënten. Als extra toevoeging staat er de allergie informatie, eigenschappen van de producten en gezondheidseffecten vermeld op de menukaart. Hoe fijn! Geen tijd om rustig plaats te nemen of een cadeautje te shoppen – want ook dit is hier mogelijk – dan is er óók de mogelijk om voor ‘To Go’ te gaan.
Google Maps:
Nieuwe Emmasingel 9, 5611 AM Eindhoven

Ook proberen: restaurant Victoria in Eindhoven >

Yoghurt Barn

Ken je de Yoghurt Barn al? Hier kun je kiezen uit verschillende soorten yoghurt, waaronder ook de magere versie. Het enige wat je hoeft te doen is niet in de verleiding komen met verschillende toppings als chocolade, bastognekoek of brownie. Ook kun je bij de Yoghurt Barn gezonde overnight oats halen – hoe handing als je snel en gezond wil ontbijten.
Google Maps: Nieuwstraat 30, 5611 DB Eindhoven

 

Gezonde hotspots Eidnjoven. Gezond eten in Eindhoven. healthy hotsopts einhoven. Gezond dineren Eindhoven. Yoghurt BarnGezond eten in Eindhoven // Gezonde hotspots Eindhoven

Vershal Het Veem

Welke stad heeft tegenwoordig geen foodhall? Ook op Strijp-S is er een gevestifd. Het Veen wordt gevormd door verschillende ondernemers die allemaal iets gezonds en lekkers te bieden hebben. Van Mexicaans streetfood tot een kraam met alleen maar eiergerechten en van de Pastryclub 2.0 tot versgebakken broden.
Google Maps: Torenallee 86-02, 5617 BD Eindhoven

Leuke tips voor 48 uur in eindhoven >

De Burger

Heb je na al deze healthy spots trek gekregen in een goede burger? Ga er een scoren bij De Burger! Het smalle tentje in de Kerkstraat is enorm populair. Dat valt wel te zien aan de rij die er – vooral in het weekend – staat. Maar my oh my, wat is die burger het wachten waard!
Wil je een kleine tip? Ga voor de cassavaburger met cassavewortel (duh!), cassavehips, avocado, komkommer en een topping van picalilymayonaise. Of zet je tanden in de overheerlijke portobelloburger. Vega-tastic!
Google Maps: Kerkstraat, 5611 GH Eindhoven

Gezonde hotspots Eidnjoven. Gezond eten in Eindhoven. healthy hotsopts einhoven. Gezond dineren Eindhoven. Yoghurt BarnGezonde hotspots Eindhoven // Leuke restaurants in Eindhoven

Aan welke gezonde hotspot in Eindhoven breng jij in 2019 een bezoekje?

 

CategoriesFijne Foodspots