5

5 x GEZONDE EN LEUKE HOTSPOTS IN EINDHOVEN

Gezonde hotspots Eindhoven. Gezond eten in Eindhoven. healthy hotsopts einhoven. Gezond dineren Eindhoven. Yoghurt Barn

Op zoek naar een leuk (en gezond) restaurant in Eindhoven? Here you go: 5 x leuke hotspots in Eindhoven, met gezonde opties op de menukaart.

The Happiness Kitchen

Wil je gezond lunchen in Eindhoven? Ga dan naar de Happiness Kitchen! Naast het ruime aanbod aan allerlei verleidelijke sweetness (als je wil cheaten), kun je hier ook zelf groenten en granen scheppen voor een gezond maaltje.

Extra good to know: The Happiness Kitchen heeft een duidelijke menukaart waar alle info per gerecht op vermeld staat. The Happiness Kitchen heeft trouwens een zusje: The Happiness Café. Deze is iets verderop in het centrum te vinden maar ook zeker de moeite waard.
Google Maps: Nieuwstraat 25, 5611 DA Eindhoven

The Happiness Café

Bij het zusje van The Happiness Kitchen kun je terecht voor ontbijtjes- en lunch, het meeste is bereikt met pure en bio ingrediënten. Als extra toevoeging staat er de allergie informatie, eigenschappen van de producten en gezondheidseffecten vermeld op de menukaart. Hoe fijn! Geen tijd om rustig plaats te nemen of een cadeautje te shoppen – want ook dit is hier mogelijk – dan is er óók de mogelijk om voor ‘To Go’ te gaan.
Google Maps:
Nieuwe Emmasingel 9, 5611 AM Eindhoven

Yoghurt Barn

Ken je de Yoghurt Barn al? Hier kun je kiezen uit verschillende soorten yoghurt, waaronder ook de magere versie. Het enige wat je hoeft te doen is niet in de verleiding komen met verschillende toppings als chocolade, bastognekoek of brownie. Ook kun je bij de Yoghurt Barn gezonde overnight oats halen – hoe handing als je snel en gezond wil ontbijten.
Google Maps: Nieuwstraat 30, 5611 DB Eindhoven

Gezonde hotspots Eidnjoven. Gezond eten in Eindhoven. healthy hotsopts einhoven. Gezond dineren Eindhoven. Yoghurt BarnGezond eten in Eindhoven // Gezonde hotspots Eindhoven

Vershal Het Veem

Welke stad heeft tegenwoordig geen foodhall? Ook op Strijp-S is er een gevestigd. Het Veen wordt gevormd door verschillende ondernemers die allemaal iets gezonds en lekkers te bieden hebben. Van Mexicaans streetfood tot een kraam met alleen maar eiergerechten en van de Pastryclub 2.0 tot versgebakken broden.
Google Maps: Torenallee 86-02, 5617 BD Eindhoven

Pit

Pit is een leuke soep en saladebar in Eindhoven. Hier moet je zijn voor een gezonde lunch in Eindhoven, omdat je de baas bent over je eigen salade. Ze verwerken zoveel mogelijk biologische en eerlijke producten in hun gerechten. Zo kan je met een goed gevoel van je salade genieten. Of van je smoothie, sandwich of soep.

Leuke tips voor 48 uur in eindhoven >

Aan welke van deze gezonde hotspots in Eindhoven breng jij in een bezoekje?

CategoriesFijne Foodspots