5

5 x DE LEUKSTE SPOTS VOOR EEN DRANKJE IN DEN HAAG

5 X de leukste plekjes om een drankje te doen in Den Haag. Den Haag is een stad die de laatste jaren enorm is veranderd. Er zijn super leuke restaurants en kroegen bijgekomen. Wij maakte een lijst met de 5 X de leukste plekjes om een drankje te doen in Den Haag.

Den Haag is een stad die de laatste jaren enorm is veranderd. Ze hebben het centrum aangepast met meer winkelgelegenheden, en daarnaast  zijn er ook een boel gezellige  restaurants en kroegen bijgekomen. In dit artikel vind je 5 gezellige spots voor een koffie, borrel of cocktail!

Palmette

Bij drankje doen in Den Haag denken wij gelijk aan deze bijzondere plek met dito interieur. Een wijntje van de sommelier, een cocktail aan de bar of een goede koffie. Het kan er allemaal, de hele dag door.
Google Maps: Plaats 27, 2513 AD Den Haag

5 X de leukste plekjes om een drankje doen Den Haag. Den Haag is een stad die de laatste jaren enorm is veranderd. Er zijn super leuke restaurants en kroegen bijgekomen. Wij maakte een lijst met de 5 X de leukste plekjes om een drankje te doen in Den Haag.

Lunchen in Den Haag doe je hier > 

Barlow

Aan het altijd levendige Plein in hartje Den Haag vind je Barlow. Het eigentijdse Café, warm en gezellig, no-nonsense met een stoere twist. ’s Ochtends voor een espresso of verse jus, in de avonduren voor een goed glas wijn. Dineren of lunchen lan er ook, rond de openhaard of aan de bar!
Google Maps: Plein 15-16, 2511 CR Den Haag

Hof House

In hartje Den Haag, naast het Centraal Station, ligt food court Hofhouse. Vanuit zeven verschillende food corners en een fantastische bar bieden ze een fijn ontbijt, lekkere lunch, en een heerlijk diner. Oh, en groene velvet banken voor de mooiste Instagram foto’s.
Google Maps: Rijnstraat 10, 2515 XP Den Haag

5 X de leukste plekjes om een drankje te doen in Den Haag. Den Haag is een stad die de laatste jaren enorm is veranderd. Er zijn super leuke restaurants en kroegen bijgekomen. Wij maakte een lijst met de 5 X de leukste plekjes om een drankje te doen in Den Haag.

11 x leuke activiteiten in Den Haag >

Mama Kelly

Wie kent ze niet, zou je bijna zeggen. Mama Kelly  is een walhalla voor interieurliefhebbers, verrukkelijk eten en vernieuwende cocktails. En geen moeilijke dilemma’s voor het eten: het is óf kip óf kreeft. Simple as that!
Google Maps: Saturnusstraat 100, 2516 AH Den Haag

5 X de leukste plekjes om een drankje doen Den Haag. Den Haag is een stad die de laatste jaren enorm is veranderd. Er zijn super leuke restaurants en kroegen bijgekomen. Wij maakte een lijst met de 5 X de leukste plekjes om een drankje te doen in Den Haag.Wijn drinken in Den Haag, Borrelen in Den Haag, drankje doen den haag, wijnbar den Haag

Dineren in Den Haag? Dit zijn de leukste restaurants >

Caroni

Een familie restaurant waarin twee zussen, een broer en de vader samenwerken. Papa Caroni heeft de lekkerste Italiaanse wijncollectie die er is, waarmee hij ook vaak masterclasses geeft. Perfecte plek voor een heerlijke wijn in Den Haag dus!
Google Maps: Hooikade 14, 2514 BH Den Haag

PIN IT

Drankje doen in Den Haag? Bij deze vijf spots moet je zijn! 5 X de leukste plekjes om een drankje te doen in Den Haag. Den Haag is een stad die de laatste jaren enorm is veranderd. Er zijn super leuke restaurants en kroegen bijgekomen. Wij maakte een lijst met de 5 X de leukste plekjes om een drankje te doen in Den Haag.Wijn drinken in Den Haag, Borrelen in Den Haag, drankje doen den haag, wijnbar den Haag, dingen om te doen in Den Haag

Bron omslagfoto: Facebook Mama Kelly Den Haag
CategoriesDrankje doen