E

EVENTTIP: VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER

vondelpark openluchttheater - openluchttheater amsterdam - openluchttheater - openluchttheaters - uitjes in amsterdam - entertainment amsterdam - optredens amsterdam - vondelpark amsterdam

Zin in entertainment op een mooie dag en ben je opzoek naar een bijzonder uitje? Wij hebben precies wat je zoekt. Hieronder vind je alles wat je wilt weten over het Vondelpark Openluchttheater.

Vind hier alles over het Vondelpark Openluchttheater. De perfecte tip voor een mooie dag in Amsterdam! 

Vondelpark Openluchttheater

Het Vondelpark Openluchttheater is in de zomermaanden de culturele hotspot van Amsterdam, voor zowel artiesten als publiek. Elk seizoen zijn er zo’n 150 optredens van jonge talenten en bekende artiesten. Vanaf juni gaan ze van start met het zomerprogramma. Dan is er elke vrijdag, zaterdag en zondag een programma met dans, (jeugd)theater, film, cabaret en veel muziek. Alle optredens in het Vondelpark Openluchttheater zijn lekker toegankelijk en er is voor ieder wat wils!

vondelpark openluchttheater - openluchttheater amsterdam - openluchttheater - openluchttheaters - uitjes in amsterdam - entertainment amsterdam - optredens amsterdam - vondelpark amsterdam

Duurzaamheid

Het Vondelpark is natuurlijk de grote liefde van de organisatie en ze willen er graag nog jaren van genieten. Daarom werken ze met de Gemeente Amsterdam en alle ondernemers van het park aan duurzame toekomst van het Vondelpark. Dit jaar wordt er in het hele Vondelpark gestart met inzamelen van glas.

Ook het Vondelpark Openluchttheater probeert daarom zo duurzaam mogelijk te zijn. Ze werken niet met disposables maar met herbruikbare statiegeldbekers. Daarnaast maken ze geen gebruik van aggregaten, maar zitten ze op het vaste elektriciteitsnet en waternet. Ook proberen ze de afvalstroom zo min mogelijk te maken en stimuleren ze bezoekers en artiesten zoveel mogelijk om met de fiets te komen.

Ook leuk! Vind hier 6 openluchttheaters in Nederland >

Hapjes en drankjes

Als het Openluchttheater open is, is het Openluchtcafé dat ook. Geniet van de optredens met een biertje of een kop koffie met iets lekkers erbij. Omdat ze geen toegangsprijzen hebben, moeten ze rond zien te komen van de inkomsten uit donaties, donateurs, giften, én van hun horeca inkomsten. Bestel lekker een drankje met iets lekkers aan de bar, dan draag je ook nog iets bij aan dit leuke Openluchttheater en de programmering.
Wanneer? Vanaf 1 augustus tot en met 27 september

Benieuwd naar de voorstellingen? Hier vind je het programma van het Vondelpark Openluchttheater >

CategoriesWeekend tips