1

10 x VERWARMDE TERRASSEN IN HAARLEM

verwarmd terras Haarlem - La Plume - Zuidam - Terrassen in Haarlem

Zelfs op minder lekkere dagen houden wij ervan om op het terras te zitten. Knus tussen de heaters & vuurkorven en droog onder een overkapping. Genietend van onze favoriete broodje zalm of avocado toast en een heerlijke, warme, kop koffie of een biertje. Het heeft stiekem wel wat. Dus, op koudere dagen geen hapje of drankje doen? No way! Hier vind je 10 x verwarmde terrassen in Haarlem.

Op deze 10 x verwarmde terrassen in Haarlem kan je zelfs tijdens de koudere dagen het terras op! >

Café Colette

Voor een typische Croque Madame moet je bij de Franse bistro van Haarlem, Café Colette, zijn. Op het grote terras kan je genieten van allerlei lekkernijen uit Frankrijk. Van verse Oesters en mals vlees tot Poussin én daarbovenop: zit je onder de parasols lekker warm & droog. Trés bon!

Hier ook: 10 x
Verwarmde terrassen in Rotterdam >

Blend Haarlem

Met uitzicht op de mooie grachten van Haarlem vind je daar het verwarmd terras van Blend Haarlem. Doordeweeks kan je hier al om 8 uur terecht voor een bakkie terwijl je de krant doorbladert of een boek leest. Ook serveren ze hier diverse gezonde ontbijtjes, diverse broodjes, soepen, superfoods én lekkere zoetigheden. Voor ieder wat lekkers!

Table 24

In het bruisende hart van Haarlem, op de Oude Groenmarkt, staat Table 24. Tussen elke tafel staat er een vuurkorf. Dit zorgt er niet alleen voor dat de gasten er warmpjes bij zitten op het terras, maar zorgt ook voor een gezellige, knusse sfeer! Ook lekker is dat de menukaart enorm divers is met gerechtjes van verschillende internationale keukens.

Verwarmd terras Haarlem // Morris Haarlem // Terrassen in Haarlem // Zuidam Haarlem

Toujours Haarlem

Een ander Frans pareltje is Toujours op de Oude Groenmarkt. Op dit verwarmd terras staat de wijn al klaar, de cocktails geshaket en de biertap draait op volle toeren. Met kleedjes die over de stoelen leunen en terraswarmers die aan staan, zal je het hier niet zo snel koud krijgen. Slurp hier aan de lekkere oesters, bestel de Parmezaanse knoflook frietjes of kies voor een zoete lekkernij.

Ook leuk: 10 x Verwarmde terrassen in Utrecht >

La Plume

Als Haarlemmer weet je vast dat de Lange Veerstraat bekend staat als één van de leukste horecastraten van de stad. In deze straat, pal aan de Grote Kerk, is La Plume al 28 jaar te vinden. Het restaurant staat vooral bekend om de uitgebreid dineropties. Maar ook de wijnkaart heeft talloze opties. Perfect om een avond buiten de deur te eten.

Zuidam

Restaurant Zuidam is een uniek plekje in Haarlem. Het restaurant is een voormalig scheepswerf, aan de rivier het Spaarne. Op het verwarmd terras heb je uitzicht op de authentieke molen die naast Zuidam staat. Ontspan hier lekker aan het water voor een uitgebreide lunch of een kleine hap.

Verwarmd terras Haarlem // Morris Haarlem // Terrassen in Haarlem // Zuidam Haarlem

Wapen van Bloemendaal

Al sinds de 19e eeuw staat de naam “Wapen van Bloemendaal” op het gevel van het oud Hollands cafeetje. Op het verwarmd terras in Haarlem kan je genieten van een wijntje. Of glip het terras af om binnen te gluren bij de muurschilderijen die in het pand sieren. Deze zijn pas eind 20e eeuw ontdekt, maar komen uit het jaar 1900. Een stuk geschiedenis in een kroeg in Haarlem, hoe tof?

Morris

Restaurant Morris werkt met het concept: terug naar de basis. Dit uit in verschillende vlees- en visgerechten en simpele bijgerechten. Als je zin hebt in ‘gewoon’ een stuk vlees dan is Morris de place to be. Daarnaast heeft het restaurant een enorm uitgebreide cocktailkaart. Je kan hier dus ook terecht voor een lekkere cocktails, met Oer-Hollandse bitterballen als borrelhap.

Verwarmd terras Haarlem // Morris Haarlem // Terrassen in Haarlem // Zuidam Haarlem

Café Studio

Livemuziek, 12 verschillende bieren van de tap, centraal gelegen aan de Grote Markt én een verwarmd terras. Café Studio heeft het allemaal. Op voetbaldagen is het ook een sfeervolle plek om de wedstrijden met medesupporters te volgen. Of je dit wilt doen met een alcoholisch drankje of een theetje: dat hebben ze allemaal!

Hier vind je 12 x Verwarmde terrassen in Amsterdam >

Brasserie van Beinum

Op een andere plek in Haarlem waar je met de billen warm zit, is in de Brasserie van Beinum. Hier kan je met een grote groep of klein gezelschap zitten en kiezen uit maaltijden uit internationale keukens. Gerechten van Brooklyn tot Bali, zoals Brasserie van Beinum het zelf zegt. Ongeacht wat het Nederlandse klimaat zegt!

En, op welk verwarmd terras in Haarlem ga jij een gezellig kopje koffie doen?

CategoriesDrankje doen