H

HET IS BEWEZEN: VAN SUSHI ETEN WORD JE SLIMMER

van sushi word je slimmer

Vraag je hoofdredactrice Kiki wat haar lievelingseten is, dan is het antwoord steevast: SUSHI! Minimaal één keer in de week worden haar favoriete nori rollen thuisbezorgd, dus het is vrij obvious dat ze blij is met het nieuws dat je slimmer wordt van sushi. Hoe dat zit? Wij vertellen het.

Slimmer worden van sushi eten: zo zit dat

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die regelmatig sushi eten heel intelligent zijn. Dat zit zo: sushi bevat heel veel Omega 3-vetzuren, zuren die ontzettend goed voor je zijn. Uit een onderzoek van de Universiteit van LA is gebleken dat mensen die voldoende voedsel met Omega 3 eten, hoger scoren op IQ-testen.

Misschien wist je dat al. Maar er is meer: onderzoek van een jaar geleden laat nog meer positieve effecten zien. Omega 3-vetzuren verbeteren na het eten van sushi namelijk niet alleen de uitvoer van je mentale taken, ook wordt je reactievermogen beter en ben je een stuk minder snel moe na het eten van sushi.

Kortom: het eten van sushi is niet alleen héérlijk, je wordt er minder moe van, krijgt een sneller reactievermogen én je wordt dus slimmer. Meer bizarre sushi weetjes lees je hier >

Wil je weten: zoveel stukjes sushi per persoon is genoeg >