S

SAY WHAT?! DEZE ALL PINK BEACH BAR OPENT BINNENKORT IN AMSTERDAM

pink beach amsterdam - pink beach wondr - pink beach by wondr - roze strand amsterdam - pink beach beach bar - roze strand in amsterdam - wondr amsterdam strand

Wil jij volgende week genieten van een hapje en drankje, terwijl de zon op je bolletje staat, bij een compleet roze beach bar? Dan heb jij geluk, want in Amsterdam opent komende dinsdag ‘Pink Beach’! Benieuwd wat je hiervan kunt verwachten? Hieronder vind je alles wat we weten over dit all pink everything concept.

Vind hier alles over de roze beach bar ‘Pink Beach’ in Amsterdam >

Het ontstaan van de Pink Beach bar

Sarah Mendes, founder van WONDR-experience legt het volgende uit over het ontstaan dan deze babyroze strandbar in Amsterdam: ”Vanwege COVID was het onmogelijk om te reizen. Een enkeltje Bali of Brazilië was gewoon geen optie. Dus fantaseerden we over een tropisch strand, een ver eiland. Ver weg van alle ernst en problemen waarin de wereld zich bevond.

Eén van mijn vrienden noemde de ongelofelijk mooie roze zandstranden in de Bahama’s, toen dacht ik, wauw! Hier zou ik graag naar toe gaan om aan de huidige situatie te ontsnappen. Ik legde dit idee voor aan mijn team bij WONDR. Zo ontstond het concept om een tropische strandbar midden in de stad, waar escapisme en beleving centraal zouden staan, te openen.”

Een tropische roze oase in de stad

Dit gave pink beach concept van WONDR is een nieuw soort strandbar: het is namelijk een (bijna) surrealistische tropische oase in het creatieve hart van Amsterdam. De roze strandbar in Amsterdam is ontworpen om te ontspannen, weer contact te maken met vriendinnen (of vrienden) en vooral te genieten terwijl je het idee hebt dat je in een andere plaats of tijd leeft.

Bij Pink Beach van WONDR ben je aan het juiste adres voor het drinken van heerlijke cocktails met je tenen ondergedompeld in, let op, roze zand! Of neem een ​​duik in het zwembad terwijl je wacht op een burger en een glas wijn. Verjaardag met de meiden of het vrijgezellenfeest van je beste vriendin? Verzamel iedereen die je wilt, en ga proosten op het zonnige terras van 300 m²!

pink beach amsterdam - pink beach wondr - pink beach by wondr - roze strand amsterdam - pink beach beach bar - roze strand in amsterdam - wondr amsterdam strand

Ben jij al overtuigd? Reserveer snel een tafel of boek een plekje in een van de lounges bij Pink Beach in Amsterdam om deze bijzondere spot te ontdekken!

CategoriesWalk & Visit