1

15 x DE LEUKSTE EVENTS EN TIPS VOOR VALENTIJNSDAG 2020

valentijnsdag 2020 - valentijnsdag - valentijnsdag amsterdam - romatisch diner - 14 februari - wat te doen met valentijnsdag - activiteiten valentijnsdag - uitjes valentijnsdag

Voor een romantisch afspraakje in Amsterdam kun je op Valentijnsdag terecht bij veel verschillende restaurants. Of je nu op 14 februari de bloemetjes wil buitenzetten met je partner, je Tinder-match, een goede vriend(in), óf jezelf: er zijn genoeg manieren om de liefde te vieren op deze dag. Hieronder vind je de leukste events en cadeautips voor een geslaagde Valentijnsdag in 2020.

12 x Coronaproof Valentijnsdag Activiteiten >

Bij deze restaurants kun je een Valentijnsmenu  bestellen >

Aziatisch Valentijnsdiner – Taiko (Conservatorium Hotel)

Executive Chef Schilo van Coevorden heeft ook dit jaar voor Taiko, het Aziatisch geïnspireerde restaurant van het Conservatorium hotel, een speciaal Valentijnsmenu samengesteld van maar liefst zeven gangen. Dit compleet verzorgde menu kost €145.

Hiermee maak je ook kans  op een romantische overnachting in het hotel, na afloop van het diner. One lucky guest ontvangt namelijk een fortune cookie met dit magische bericht. En voor wie nog op zoek is naar de ideale date plek, speciaal op de dag van de liefde serveert Taiko Bar heerlijke love potion cocktails. Daar maak je pas echt indruk mee op jouw date!

STAN&LOVE – STAN & CO.

Op Valentijnsdag serveren ze hier een speciaal sharing diner. Deze start met een glaasje prosecco en kun je eindigen met een lekkere chocolate lover. Een vegetarisch menu is ook mogelijk. Liefde vieren kan natuurlijk niet zonder muziek en misschien zelfs een passionele dans. Van 17:00 tot in de late uurtjes klinkt er hier (live) muziek. Voor €37,50 per persoon geniet je van dit heerlijke diner.
Tijden: 17.00 – 02.00


Valentine’s in OCCO – Bar Brasserie OCCO

Ook hier staat 14 februari natuurijk in het teken van de liefde. Vier de meest romantische dag van het jaar bij OCCO met een heerlijke lunch of diner. Geniet samen met je partner/beste vriend(in)/moeder of jezelf van het 4-gangen menu of hun a la carte opties.
Tijden: 
12.00 – 23.30

Sjansz. – Restaurant Jansz.

Op 14 februari kunnen alle lovebirds naar Jansz komen voor een flirty evening. Terwijl je geniet van heerlijke gerechten, zal een dichter een persoonlijk gedichtje schrijven voor jou en je valentijn. Zijn gedichten niet helemaal jouw ding? Flirt er dan lekker op los met goede one-liners. En, als kers op de taart, kun je een speciaal Valentijns dessertje met elkaar delen.
Tijden: 18.00 – 22.00
Wat te doen met Valentijnsdag 2020 // tips Valentijnsdag Amsterdam // activiteiten Valentijnsdag

In the name of Valentine – Bullewijck by Par Hasard 

Om de liefde te vieren hebben ze hier op de dag van Valentijn een romantisch diner + spelletjesavond voor georganiseerd. Je wordt in stijl ontvangen met hun Valetparking service en verwelkomd met een glaasje bubbels. Maak samen foto’s in de Photobooth en geniet van het romantische driegangendiner. Daarna kun je het opnemen tegen andere koppels en maken jullie kans op mooie prijzen. Een ticket kost €140,- voor 2 personen.
Tijden: 19.00 – 23.30


Valentijnsdiner – het Rijk van de Keizer

Hier organiseren ze op vrijdag 14 februari een liefdevol Valentijnsdiner voor jou en je geliefde, zodat je niet hoeft na te denken en zij lekker de rest voor je doen. Het verrassingsmenu kost € 37,50 en bevat zoveel mogelijk biologische-, lokale- en seizoensproducten met unieke smaakcombinaties. Dit vind plaats op een mooie, historische (buiten) locatie in Amsterdam Nieuw-West.
Tijden: 18.00 – 23.00

Reserveren doe je hier > info@hetrijkvandekeizer.nl of 020-497 75 06

Vrije vogels – Kanarie Club Amsterdam

Waan je als een vogel zo vrij bij de Kanarie Club op Valentijnsdag. Schrijf een liefdesbrief stilletjes vanachter je laptop, geniet van een comfort lunch of vier je happy single life met vrienden en een stevige borrel. Aangevuld met een hapje natuurlijk. Op de dinerkaart vind je diverse lichte gerechten die perfect zijn om te delen en zo van alles wat te proeven. Want wat is er nou eigenlijk liefdevoller dan het delen van eten?

Plenty of Fisk in the seaBar Fisk Amsterdam

There are plenty of Fisk in the sea! Ook bij Bar Fisk, hét restaurant waar je je samen met je date waant in Tel Aviv. Speciaal voor Valentijnsdag serveert Fisk een love menu. De chef verrast jullie met gerechten die jullie dichter naar elkaar brengen. Want bij Fisk draait het om het delen van gerechten met elkaar. Het volume van de muziek gaat naarmate de avond vordert steeds een tikkie harder, dus zeg maar toedeloe tegen die ongemakkelijke stiltes.


Valentijsdag 2020 tips – wat te doen met Valentijnsdag – Valentijnsdag Amsterdam – Restaurants open met Valentijnsdag

 

Partners in Crime: An exciting Valentine’s evening – Boom Chicago

Hier kun je op Valentijnsdag terecht met jouw partner in crime voor een programma gevuld met: een heerlijk 4-gangen shared dining menu, lekkere drankjes en heel veel lol. Geniet hier van hapjes en drankjes in hun theater, een Valentijns quiz (waar je mooie prijzen kunt winnen) en een hilarische show van comedians. Een all-in ticket voor deze avond kost €59,- per persoon maar je kunt ook alleen naar de quiz en de show gaan (€29,50).
Tijden: 18.30 – 22.15

Geen zin om de deur uit te gaan, of geef je liever iets tastbaars aan je lover? Misschien vind je hieronder een geschikt cadeau

Een mooi sieraad

Juwelen zijn het ideale symbolische geschenk om de liefde te vieren. Daarom doet een sieraad (voor jezelf, of je partner) het áltijd goed op Valentijnsdag. Wat dacht je van een mooie gouden ketting bijvoorbeeld? Het is tijdloos en bijna elke vrouw wordt blij van een beetje goud. Wil je graag een sieraad geven, maar liever iets subtieler? Ook een gouden armband doet het altijd goed als cadeau.

Make Your Own Wine Kit

Hoe leuk is het om jullie eigen wijn te maken samen? Met deze Wine-kit kan je zelf ervaren welke stappen je moet doorlopen voor het maken van een lekkere wijn. Zo worden jullie een echte wijnmaker en kunnen jullie proosten met je eigen vino!

Flowergram

Droogbloemen zijn een absolute trend. Ze maken je huis vrolijker, gaan lang mee én het is een creatief cadeau. Dit houten podium heeft negen staanplaatsen je droogbloemen. Luxe verpakt en bezorgd door de brievenbus, hoe leuk is dat? Hier koop je hem > 

Een inspirerend boek 

Lezen doet eigenlijk iedereen goed. Helemaal fijn zijn de boeken die ons een boost energie geven en boordevol inspiratie zitten. Hier vind je een aantal leestips voor powervrouwen >

Naar welke van deze romantische events ga jij op Valentijnsdag 2020?

CategoriesWeekend tips