R

RESTAURANTS MET EEN VALENTIJNSMENU IN AMSTERDAM

Uit eten met Valentijn in Amsterdam - Valentijnsdiner Amsterdam - Valentijn Amterdam 2014

Valentijnsdag, de ideale gelegenheid voor een romantisch diner voor twee. Just like any other day, maar tóch leuk dat sommige restaurants extra uitpakken rondom de commerciële dag van de liefde. Op zoek naar een restaurant met een speciaal valentijnsmenu in Amsterdam? Of ‘gewoon’ tafelen in een romantisch restaurant in Amsterdam? Wij tippen er een paar!

Romantisch uit eten op Valentijnsdag 2024 in Amsterdam? Hier kun je terecht >

1. Valentijn bij Vessel: elkaar beter leren kennen

De ideale plek voor een date night met je loved ones deze Valentijnsdag, is Vessel. De avond staat er niet alleen in het teken van eten, maar ook van elkaar nóg beter leren kennen. Elke gang wordt namelijk vergezeld door een vraag, een wildcard of een ansichtkaart. Een kans om niet alleen de smaakpapillen te prikkelen, maar ook om te ontdekken hoe goed we elkaar echt kennen! Uit eten met Valentijn in Amsterdam kan je dit jaar dus écht een mooie avond opleveren. Het diner kost €44,50 per persoon. Er zijn twee shifts beschikbaar: van 18.00 tot 20.00 en van 20.15 tot het einde van de avond.

2. Sjansz. in Jansz keert terug op Valentijnsdag

‘Sjansz.’ is terug van weggeweest! Valentijnsdag in Jansz. staat in het teken van romantische love songs, uitzicht op de verlichte grachten, en overheerlijke gerechten om te delen. Bij Jansz., het welbekende restaurant in de Negen Straatjes, schuif je op de meest liefdevolle dag van het jaar aan voor een avond vol flirterige romantiek. Begin de avond met een glas champagne, gevolgd door een 3-gangenmenu met Jansz. favorieten. Als uniek aandenken aan de avond, speelt de huisviolist je favoriete liefdesliedjes.

3. Celia-brate de liefde op Valentijnsdag

Uit eten met Valentijnsdag in Amsterdam? Celia is dé plek om te dineren met al je loved ones: van vrienden, tot je moeder, huisgenoot, lover of beste buur. Bij restaurant Celia, in het bruisende hart van Amsterdam, waan je je in een Cali-oase met houten details, gele banken en zwart witte tegeltjes. Met een menu geïnspireerd op de Californische keuken. Maar de avond is natuurlijk pas compleet met een paar heerlijke cocktails. En voilá de perfecte date-night met vrienden of je lover is daar!

4. Luxe uit eten met Valentijn in Amsterdam: ARCA

Lang en uitgebreid uit eten op Valentijnsdag in Amsterdam doe je bij ARCA! Geniet van een menu voor €85 per persoon, inclusief een glas bubbels om de avond mee te beginnen. Verwen jezelf en je geliefde met overheerlijke gerechten. Liever een casual setting? Kies dan voor de ARCA Bar met een heerlijk menu van €55 per persoon en geniet van de speciale Valentine’s cocktails om je romantische avond af te sluiten!

5. Een Italiaans Valentijnsmenu bij TOZI

Bij TOZI schuif je aan tafel in het authentieke Italië. Chef-kok Giacomo heeft zorgvuldig een Valtenijnsmenu samengesteld vol met heerlijke TOZI-gerechten. Je kunt kiezen uit twee opties: een Early Bird Dinner 6-gangen menu voor €60 per persoon, met lekkernijen als oesters en gestoofde kalfswang met aardperen en frambozen. Of kies voor de volledige Valentijnservaring voor €75 per persoon met TOZI’s ‘That’s Amore’ 8-gangen menu. Reserveer alvast je tafel en verras die speciale persoon!

6. Valentijnsdag vieren bij wijnbar & restaurant Clos

Liefde gaat door de maag, dus neem je geliefde deze Valentijn mee naar Clos! Voor deze bijzondere dag kleden zij de sfeervolle zaak romantisch aan. Clos serveert een 4-gangenmenu waarbij het dessert gemaakt is om samen te delen. Drink hierbij een met liefde gemaakte fles wijn van een kleine wijnboer en verras jouw Valentijn met een avond om niet meer te vergeten! Het speciale vier gangen menu kost €54 per persoon. 

7. Single op Valentijnsdag: bij BAUT

Waar Valentijnsdag altijd in het teken staat van romantische diners, heeft BAUT dit jaar besloten juist de single beauty’s te helpen in hun zoektocht naar ware liefde. Daarom gaan zij op Valentijnsdag speeddaten in BovenBAUT! Casual, niet te gek, een drankje en lekkere hapjes. En misschien ontmoet je deze avond wel de nieuwe liefde van je leven! Er is plek voor 50 tortelduiven, dus lekker intiem. Het daten start om 19:30 uur, het diner kost €35 en aanmelden is verplicht via cara@bautamsterdam.nl.

En, waar ga jij uit eten op Valentijnsdag in Amsterdam?

CategoriesFijne Foodspots