T

TINY HOUSE KOPEN? DAAR IS NU EEN FUNDA VOOR!

Leef jij minimalistisch en heb je niet veel ruimte nodig? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er is nu een platform voor vraag en aanbod van tiny houses, woonlocaties en producten. Hieronder vind je alles wat je hierover moet weten.

Vind hier alles over het platform TinyFindy voor jouw toekomstige tiny house >

TinyFindy

TinyFindy is een online platform voor vraag en aanbod van Tiny houses om vast in te wonen. Daarnaast vind je hier ook stukken land die geschikt zijn om te bewonen met een Tiny House en producten die kunnen worden gebruikt in de huisjes. Initiatiefnemers Marjolein Jonker en Marcel van Mierlo hebben veel vertrouwen in de toekomst van klein wonen in Nederland.

Hoe werkt het?

Voor Tiny House woningzoekenden:

Je zoekt een Tiny House te koop of te huur, een stuk grond voor jouw Tiny House of producten voor een Tiny House die je zelf aan het bouwen bent? Op deze site vind je een groot aanbod van leveranciers. Wanneer je een aanbod aanklikt op de site ku je via de grijze ‘contact’ button direct contact opnemen met de leverancier en jouw vragen stellen over het product of dienst. TinyFindy werkt als een soort online marktplaats.

8 redenen waarom jij moet logeren in een Tiny House vind je hier >

Voor aanbieders:

Je wilt jouw Tiny House verkopen of verhuren? Of je wilt een stuk grond verhuren of verkopen, dat misschien geschikt is voor een Tiny House? Wil je een Tiny House gerelateerd product of dienst verkopen? Op dit platform vind je het zonder twijfel! Maandelijks bezoeken allerlei geïnteresseerde kopers en huurders de site. Allemaal potentiële klanten voor jouw huisje, grondperceel, product of dienst dus!

tiny house - tiny houses - tiny finds - funda tiny house - funda - tiny house kopen - tiny house huren

Ook leuk! Vind hier 10 bijzondere Tiny Houses in Nederland >

Ben jij al enthousiast? Neem dan hier een kijkje op de website >
En, ga jij binnenkort een Tiny House (ver)kopen of huren via dit ‘Funda’ platform?

CategoriesWeekend tips