D

DIT NIEUWE HOTEL IN BERLIJN IS PERFECT VOOR EEN KORTE GETAWAY

the student hotel berlijn - hotels in berlijn - accomodaties in berlijn - slapen in berlijn - betaalbaar overnachten in berlijn

Goed nieuws voor alle Girls Who Travel die regelmatig citytrips plannen en dus op zoek zijn naar toffe accomodatiesin verschillende steden. Eén van onze favoriete hotels opent namelijk een locatie in Berlijn: The Student Hotel!

The Student is de allereerste vestiging in Berlijn. Het is centraal gelegen in Mitte, niet ver van de Alexanderplatz, en weerspiegelt perfect de typische Berlijnse stijlcombinatie van grunge en glamour. Een levensgevoel welke tot uiting komt in het huismotto “Together, We can be heroes”. Het herinnert aan een tijdsgeest waarin je samen alles kon bereiken. Dat gemeenschapsgevoel is doorvertaald in het signature design van het TSH.

Wat maakt The Student Hotel uniek?

In totaal zijn er 450 gestileerde kamers, een openlucht-cinema, fitnessstudio, co -working space, de lokale Coffeeshop in samenwerking met Concierge Coffee, en de eigen restaurant „The Commons”. In het moderne hospitality-concept komen werk, plezier, design en comfort samen met het doel om te creëren en inspireren. Zo kan het hotel tevens dienen als evenementenlocatie en co-working space.

Bekijk ook onze cityguide met meer tips voor Berlijn >

The Student Hotel onderscheidt zich qua design duidelijk van andere hotels. Waar je ook kijkt, zie je eye-catching looks. De opzichtige combinatie van Retro Memphis- en Berlin 80s-chic weerspiegelt de dynamiek van The Student Hotel, zijn gasten en de omgeving.

the student hotel berlijn - hotels in berlijn - accomodaties in berlijn - slapen in berlijn - betaalbaar overnachten in berlijnThe Student Hotel Berlijn – betaalbaar overnachten in berlijn

Een plek voor creatieve geesten

Een plek waar creatieve geesten uit alle landen en vakgebieden samen kunnen komen. Het is een plek voor mensen die altijd nieuwsgierig en avontuurlijk zijn en openstaan voor innovatie. The Student Hotel verandert niet alleen de regels, maar met een beetje geluk gelijk de hele wereld. In ieder geval is het sinds de opening van de eerste vestiging in 2008 een pionier in de sector.

Reizen

The Student Hotel Berlin
Alexanderstraße 40, 10179 Berlijn
Bij metrostation: Alexanderplatz

 

CategoriesEuropa