S

SNEL EN MAKKELIJK GELD VERDIENEN MET OUDE KLEDING? ZO DOE JE DAT!

kleding verkopen tips online ijhallen tweedehands winkels kledingruil

Zin om een nieuwe outfit te kopen, maar puilt je kledingkast uit op het moment? Verkoop dan eerst je oude garderobe voordat je nieuwe spullen in huis haalt. Zo heb je een opgeruimde kast, verdien je een zakcentje bij én ben je ook nog eens super duurzaam bezig. Lees snel de makkelijkste manieren om je oude kleding te verkopen.

Online

Er zijn talloze apps die je helpen met het verkopen van kleding. Zo heb je bijvoorbeeld United Wardrobe en Vinted, maar ook via Marktplaats kan je kleding goed verkopen. Daarnaast zijn er een heleboel Facebook groepen die je een handje kunnen helpen.

Je bent dan misschien even druk met het maken van foto’s van alle items en je kleding op de site zetten maar je kan er regelmatig nog wel een aardig bedrag voor vangen per artikel. Zeker de moeite waard dus! 

De ijhallen in Amsterdam

Geen zin om van al je items een foto te maken? Huur dan een kraam op de ijhallen! Je moet er wel rekening mee houden dat al je items voor een heel laag prijsje weg gaan (denk aan tussen de 1 en 10 euro voor een kledingstuk). Maar bij het verkopen van een heleboel items is het in totaal een mooi bedrag! Én je kan hier dus ook heel goedkoop nieuwe items scoren als je wilt.

10 x apps die je leven nét wat makkelijker maken >

Tweedehands winkels

Ben jij iemand die liever kleding wegbrengt en er geen omkijken naar wilt hebben? Dan kan je het beste je kleding naar een tweedehands winkel brengen. Niet alle tweedehands winkels nemen alle producten aan, maar als je item nog van goede kwaliteit is willen ze het meestal graag voor je verkopen.

Vaak houden ze bij hoeveel van jouw items verkocht zijn en kan je na een tijdje langs gaan om een percentage van de verkoopprijs in ontvangst te nemen. Super makkelijk dus!

Bekijk hier alle vintage en duurzame winkels in Amsterdam >

kleding online verkopen // geld verdienen met oude kleding // vintage winkels amsterdam // vintage shoppen amsterdamTweedehands winkel // Kleding verkopen // Vintage // Geld verdienen met kleding // online kleding verkopen

Kledingruil

Hoef jij niet perse geld voor je oude kleding maar ben je ook blij met een nieuw item? Ga dan een naar een kledingruil! Via Facebook zijn er allerlei evenementen te vinden en bijna iedere week is er wel een kledingruil.

Hoe het werkt? Iedereen die daar komt neemt een aantal items mee. Deze worden verzameld en uitgehangen. Als alles klaar ligt volgt er een startschot en kan iedereen wat nieuws uitzoeken. Een super leuk initiatief en ook nog eens heel erg duurzaam aangezien alle kleding op deze manier een goede bestemming krijgt!

 

CategoriesDress Up