T

TIP: DEZE CULINAIRE SHOW IS DE IDEALE (DATE) NIGHT OUT

madame jeanette - studio 21 - hilversum - culinaire show - bijzondere avond uit - avond uit tips - diner show

Op zoek naar een onvergetelijke avond uit? Dan hebben wij een bijzondere tip voor jullie. Madame Jeanette: een bijzondere avond gevuld me visueel spektakel, waarbij bezoekers dineren middenin een verhaal dat op visuele, muzikale én culinaire wijze verteld wordt.

Studio 21 in Hilversum werd de afgelopen maanden speciaal voor deze nieuwe show volledig verbouwd met centraal in de zaal de keuken en een hightech decor. Daarin bevindt zowel het podium, video als audio zich in een 360-graden setting rond de gasten.

De details van het theather verhaal zullen wij niet spoilen, maar wordt verteld in een unieke combinatie van theater, live muziek en ongekend visueel spektakel met culinaire gerechten uit de keuken van het restaurant.

Madame Jeanette is de opvolger van de begin dit jaar gestopte dinnershow Pandora en is hét culinaire theater van 2019, met alle ingrediënten voor een onvergetelijke diner ervaring.Nog nooit eerder vertoond

De show is de eerste onder de nieuwe uitbater 0seven. Richard Jonker, directeur van dit cateringbedrijf: “Het idee was om iets te maken wat nog nooit eerder is vertoond in ‘dinnershow-land’. We hebben dan ook direct gekozen om de show te ontwikkelen vanuit de gedachte dat Madame Jeanette een restaurant zou zijn met entertainment, in plaats van andersom”.

De ontwikkeling van de show is in handen van producenten Tribe Company en TWOFIFTYK, bureaus met veel ervaring in het bedenken en produceren van (internationale) muziekevents als De Vrienden van Amstel LIVE en Armin Only (wereldtour DJ Armin van Buuren).

Zelf de show bijwonen? Reserveer nu een plekje in dit bijzondere ‘restaurant’ en laat je een avond lang culinair verrassen en muzikaal vermaken!

 

CategoriesWeekend tips