T

THE SELF-MADE SUMMIT: 500 GEÏNSPIREERDE, AMBITIEUZE VROUWEN

The Selfmade Summit // Hashtag workmode // Girls Who Work

500 bezoekers, 24 talks, volop nieuwe connecties en ideeën.
Op donderdag 7 maart 2018 organiseerde Hashtag Workmode in Pakhuis West te Amsterdam hét carrière event voor ambitieuze vrouwen. Oftewel: The Self-Made Summit. Girls Who was erbij en ook wij raakten ontzettend geïnspireerd!

28 succesvolle zakenvrouwen

Tijdens deze summit spraken 28 succesvolle zakenvrouwen zo’n 500 ambitieuze zakenvrouwen toe. Diverse onderwerpen passeerden de revue. Van hoe op hoog niveau te pitchen of investeringen te realiseren tot hoe een persoonlijk merk op te bouwen. En waar de één sprak over vrouwelijke rolmodellen en het belang daarvan, deelde de ander learnings over hoe efficiënt leiding te geven en doelgericht te delegeren.

Meer inspirerende Summits in 2019 >

Oprichter Hashtag Workmode aan het woord

Emilie Sobels (oprichter Hashtag Workmode): ‘Al sinds mei 2018 leef ik samen met mijn team naar deze dag toe. Om dan al die vrouwen, de één net startend, de ander juist heel ervaren, samen te zien. Om ze mee te zien schrijven, ja te zien knikken, hardop te horen lachen, contact te zien leggen en ideeën uit te horen wisselen, bevestigt voor mij hoeveel vrouwen van en met elkaar kunnen leren en wat we aan elkaar kunnen hebben.

Er zijn nieuwe zakenrelaties ontstaan, ideeën geboren en kwartjes gevallen. Precies zoals het bedoeld was. Ik wilde door middel van dit initiatief andere vrouwen inspireren om hun zakelijke doelen en dromen maximaal na te jagen. Volgens mij hebben we daar met deze eerste editie een goede aanzet toe gedaan.’

The Selfmade Summit // Editor in Chief Kiki op het event // Hashtag Workmode

Onze interviews met ambitieuze vrouwen vind je hier >

Ambitieuze vrouwen naar een hoger niveau

The Self-Made Summit is een event gericht op vrouwen tussen de 25 en 45 jaar oud, ambitieuze vrouwen die zichzelf naar een hoger niveau willen tillen. Ongeacht of dat binnen hun eigen bedrijf is of in loondienst.

Sprekers als Ineke Kooistra (CEO YoungCapital), Nadia Moussaid (Presentator en programmamaker VPRO), Eleonore Säll (Global Marketing Director GANT), Lesley Flohil (Business Developer Tikkie) en Milou Turpijn (Hoofdredactrice Women’s Health) stimuleerden de bezoekers van The Self-Made Summit door middel van talks, workshops en break out sessies om alles uit zichzelf en hun bijbehorende carrière te halen.

The Self-Made Summit 2.0

Op 23 april 2020 vindt de tweede editie van The Self-Made Summit plaats. Tickets zijn beschikbaar op www.theselfmadesummit.com/2020. Wij zullen er ongetwijfeld weer bij zijn en het lijkt ons leuk ideeën en tips met jullie uit te wisselen!

DIT VIND JIJ MISSCHIEN OOK INSPIREREND..

CategoriesWork