5

5 x EMPOWERING SUMMITS VOOR POWERVROUWEN IN 2019

gemaakt door fotografe: Cherise Jeane

New year, new beginnings! Één van je voornemens heeft vast te maken met het hebben van meer me-time en nog specifieker: meer tijd nemen om jezelf nog beter te ontwikkelen tot powervrouw. Hoe kan dit beter dan op een internationale conferentie, oftewel; summit? In dit artikel bespreken we de 5 meest empowering summits die je dit jaar in de gaten moet houden als ambitieuze vrouw.

TheNextWomen Summit

Na de summit afgelopen jaar te hebben overgeslagen en heel veel teleurgestelde berichten te incasseren is de summit van TheNextWomen terug en hóé. We kunnen ons geluk niet op: TheNextWomen Summit is terug en inspirerender dan ooit tevoren.

In 2019 zal TheNextWomen onderdeel worden van de internationale summit van TheNextWeb. Internationale sprekers, ronde tafels met experts & investeerders. Als ambitieuze vrouw ben je hier aan het juiste adres. Benieuwd naar het thema van dit jaar? The Empowered Edition, it is. De kaartverkoop start één deze weken. De summit vindt plaats op 9 mei. Be there!

Dit zijn de meest inspirerende empowerment organisaties wereldwijd >

TheNextWeb Summit

Naast dat TheNextWeb TheNextWomen heeft omarmt om alle vrouwen binnen te halen, Zijn zij zelf een gevestigde summit organisator. In 2006 zochten oprichters Boris en Patrick een tech-evenement om hun nieuwe startup te demonstreren. Toen ze er geen konden vinden die alle vakjes controleerde, besloten ze hun eigen events te hosten.

Terwijl ze dingen aan het organiseren waren, beseften ze al snel dat ze iets nodig hadden om de conferentie te promoten, en zo werd thenextweb.com gelanceerd. Het werd later een blog en het resultaat is de internationale TheNextWeb Summit. De kaartverkoop is inmiddels gestart: kaarten koop je hier. De tweedaagse summit vindt plaats op 9 & 10 mei in Amsterdam.

The Self-Made Summit

Ook Emilie Sobels van #Workmode heeft het goed begrepen: de summit is hét event waar ambitieuze vrouwen (en mannen) willen zijn! Bruis je van de ideeën, maar weet je nog niet hoe je deze kan vertalen naar de praktijk? Wil je verder groeien in je baan? Of ben je op zoek naar een business partner of investeerder om je bedrijf uit te breiden? Dan is deze summit iets voor jou. De kaartverkoop is al begonnen: link. De summit vindt plaats op 7 maart in Amsterdam.

The Girlboss Rally

Sophia Amoruso, oftewel miss Girlboss herself, kennen we inmiddels wel. Wisten we ook al dat er jaarlijks een mega summit plaatsvindt in L.A. helemaal in het teken van haar girlboss-imperium? Iets verder reizen dan de andere summits in het rijtje, maar dit wil je niet missen!

Blogger Suzanne van Duijn was in 2018 bij de Girlboss Rally: “de Girlboss Rally gaat niet alleen over hoe vrouwen een succesvolle business opbouwen, maar ook over gelijkheid tussen mannen en vrouwen, op de werkvloer en daar buiten.” Nog niet overtuigd? Lees Suzanne’s volledige review hier.

Meer girlboss tips vind je hier >

European Women in Tech Summit

Geïnspireerd raken, gelijkgestemde mensen ontmoeten en je carrière een boost geven. Klinkt dat goed? Dan is de European Women in Tech Summit iets voor jou! Sluit je aan bij meer dan 3.000 techneuten en professionals in het bruisende middelpunt van Europa voor vrouwen op het gebied van technologie.

Luister naar de beste sprekers in de branche, verbeter je hele vaardigheden en vier gender diversiteit in ‘s werelds snelst groeiende industrie. Voor deze summit dien je nog wel even te wachten: de summit vindt plaats in november 2019, in de RAI Amsterdam. Geduld is een schone zaak!


Ben je geïnspireerd geraakt om een kaartje voor één van deze summits te bemachtigen? Laat het ons weten in de comments!

Dit vind jij misschien ook leuk..

Editor: Maxime ten Brinke
Credits omslagfoto: Cherise Jeane
CategoriesWork