5

5 x SUPPEN IN AMSTERDAM (OOST, WEST, ZUID, CENTRUM)

suppen amsterdam - sup amsterdam - suppen - sup huren amsterdam - suppen in amsterdam

Opzoek naar een originele date of sportieve en ontspannen activiteit? Ga suppen! Je kunt tegenwoordig op allerlei plekken aan het water een sup board huren in Amsterdam. Hieronder vind je 5 plekken waar je materiaal kunt huren om te suppen in onze hoofdstad.

Vind hier waar je kunt suppen in Amsterdam > 

SUP&Meer

SUP&Meer vind je aan het prachtige Nieuwe Meer in het Amsterdamse bos. Hier kun je lekker suppen en ben je altijd welkom voor sup lessen. Ook verhuren ze sup boards van verschillende merken zodat je altijd kunt afwisselen met boards. Daarnaast organiseren ze  tochten door het Amsterdamse bos of over het Nieuwe Meer.

Ook leuk! 6 x Salsa scholen in Amsterdam >

Suppen in Amsterdam West >

Sup West Amsterdam

Deze zaak zit in Amsterdam West en heeft precies wat je nodig hebt. Huur hier een sup board op de hoek van het Westerpark en ontdek Amsterdam al suppend. Je kunt bij Sup West het suppen ook combineren met een bootcamp of bokstraining, gegeven door de trainers van HIIT FIT. Tijd voor een lekker sportief dagje dus!

Psssst! Ga je suppen over de grachten? Let dan wel op (en bewonder) deze prachtige bruggen van Amsterdam!

M&M SUP Amsterdam

M&M SUP Amsterdam geeft naast sup lessen ook sup cursussen, sup yoga, sup pilates, sup tours én organiseert sup events in en rondom onze hoofdstad. Hier ben je als ervaren supboarder dus op het juiste adres. Ook leuk: je kunt hier terecht voor SUP clinics met je bijvoorbeeld je collega’s, een groep vriendinnen, vrijgezellen feestjes of tijdens een familie dag.

suppen amsterdam - sup amsterdam - suppen - sup huren amsterdam - suppen in amsterdamSup board huren Amsterdam

Suppen in Amsterdam Oost >

The Old Man Boardsports

Bij The Old Man kun je een sup board huren en daarna lekker op de Amstel suppen. De borden zijn voor een hele dag of zelfs nog langer te huur, als je er bijvoorbeeld één mee wilt op vakantie maar er nog geen wilt kopen. In hun winkel in Amsterdam Zuid verkopen en verhuren ze sup boards en kun je ook terecht voor een lekkere lunch in The Old Man’s Café.

Suppen in Amsterdam Zuid >

Sup Culture Club

Bij Sup Culture Club nemen ze je graag mee in hun avonturen en willen ze hun liefde delen voor Amsterdam op een SUP. Je bent welkom in het Olympic Hotel waar, ze hun eigen ingang en opstap plek hebben. Ze gebruiken opblaasbare boards over het ‘harde’ board omdat ze zo fijner te gebruiken zijn en minder slecht zijn voor het milieu.

Bonustip

Vind suppen nou iets te actief en wil je liever laidback genieten op het Amsterdamse water? Dan is een andere leuke ontspannen activiteit op het water een vaartocht over de grachten. Boek bijvoorbeeld een luxe privé rondvaart in Amsterdam en bewonder al het moois dat de hoofdstad te bieden heeft, vanaf het water!

En, waar ga jij binnenkort een sup huren?

CategoriesWeekend tips