S

SALSA LESSEN IN AMSTERDAM – 6 x SALSA SCHOLEN

salsa scholen amsterdam - salsa lessen - salsa les - salsa amsterdam - salsa leren - salsa workshop - salsa dansen - dansschool amsterdam - salsa les volgen

Altijd al een keer salsa lessen willen volgen? Waar wacht je nog op? Go for it! Hieronder vind je 6 salsa scholen in Amsterdam waar jij binnenkort een lesje kunt bijwonen.

Vind hier de salsa scholen in Amsterdam voor leuke lessen > 

La Salsa Dansschool

La Salsa vind je op verschillende plekken in Nederland. Hun locatie in Amsterdam vind je in club Escape op het Rembrandtplein. Vanuit de leslocatie kijk je uit over het bekende plein met de gezellige terrasjes. Dit is misschien wel de meest unieke locatie voor salsa lessen in Nederland. Nieuw bij La Salsa? Dan is de eerste les voor jou een gratis proefles!
La Salsa > 
Google Maps: Rembrandtplein 11, Amsterdam

Swing Latino

Deze dansschool zit op verschillende plekken in Amsterdam. Swing Latino geeft salsa lessen in L.A. stijl en op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. Het doel van de docenten is om de swing in je heupen te brengen en te genieten van wat je doet. Voel de passie en leer de fijne sfeer en warmte kennen tijdens hun danslessen en feesten.
Swing Latino > 
Google Maps:
verschillende locaties in Amsterdam

Salsa4Fun 

Salsa4Fun bestaat sinds 2002 in Amsterdam, en is in korte tijd heel snel gegroeid tot een van de grootste scholen van Nederland. Persoonlijke aandacht staat hier centraal en daarbij vinden ze enthousiasme, een ontspannen sfeer, en veel humor super belangrijk. Je leert hier super snel en kan al na één cursus naar de feestjes om lekker  te dansen.
Salsa4Fun > 
Google Maps: Smaksteeg 19, Amsterdam

Ook leuk! Vind hier 15 originele eerste date ideeën >

Salsaschool Sabroso

Sabroso is een gezellige dansschool met mensen van alle leeftijden die in 1992 opgezet is door Franz en Floor. Zij houden zich al jaren met salsa bezig en hebben intensieve dans- en muziekopleidingen gevolgd in Cuba, Colombia, de VS en Nederland. Bij deze school staat het plezier bij het dansen altijd voorop!
Sabroso > 
Google Maps:
Wittenstraat 100, Amsterdam

Dansschool Baila Bel Air

Baila Bel Air geeft danslessen in eigen dansstudio’s in het pand van Club Atelier, een nieuwe hotspot op een unieke locatie in Amsterdam Zuid. Een enthousiast en gedreven team met veel ervaring zal jou hier zeker laten swingen op de dansvloer. Meld je aan voor een cursus en laat je meevoeren op een ontdekkingsreis naar de swingende dansstijl.
Baila Bel Air > 
Google Maps:
Anthony Fokkerweg 3, Amsterdam (Club Atelier)

Salsa te Gusta

Salsa te Gusta is ontstaan vanuit passie voor dans, cultuur en het verbinden van mensen. De oprichters begonnen met lesgeven in de woonkamer aan wat vrienden. Al snel waren er meer jonge Amsterdammers die op een gezellige en laagdrempelige manier Cubaanse salsa wilden leren dansen. Er is een bruisende community ontstaan en ze organiseren nu talloze evenementen, lesavonden en reizen. ​
Salsa te Gusta > 
Google Maps:
verschillende locaties in Amsterdam
En, bij welke van deze dansscholen ga jij binnenkort een (of meer) salsa lessen volgen?

CategoriesWeekend tips