O

ORIGINELE ACTIVITEIT: STREET ART SPEURTOCHT DOOR DE JORDAAN

street art speurtocht jordaan - street art amsterdam

Op zoek naar een originele activiteit met jouw gezin, lover of vriendinnen? Ga op avontuur met onze Street Art Speurtocht door de állerleukste buurt van Amsterdam: de Jordaan. Tijdens deze interactieve wandeling ga je samen op zoek naar de mooiste street art van de stad, loop je zo’n 10.000 stappen en geniet je onderweg van een drankje & snack. Hier lees je alles over deze Street Art hunt!

Muurschilderingen, bijzondere gevels, mozaïek-muren en standbeelden met een verhaal: wij houden van buitenkunst. Én we houden van wandelen, kletsen, buurten beter leren kennen en erop uitgaan. Die ingrediënten zijn samengekomen in een interactieve speurtocht. Het resultaat is een unieke wandeling langs verborgen kunstschatten in de randsteden, waar al 1000’en nieuwsgierige wandelaars van genoten! Wanneer ga jij speuren?

Hoe werkt de Street Art Speurtocht?

Via Street Art Speurtocht plaats jede bestelling, waarna je het speurtocht-tasje ophalen kunt ophalen bij het beginpunt van de interactieve wandeling: Mr. Mokum op de Haarlemmerstraat. Daar toon je je aankoop en krijg je vervolgens het katoenen tasje van onze wandeling, met daarin de Street Art-speurmap, drankjes, snacks en spelletjes. Met behulp van de routekaart ga je op zoek naar de 16 verborgen kunstschatten, waarover je uitleg en quizvragen krijgt.

Onderweg krijg je tips voor leuke hotspot om iets lekkers te halen. Ook vind je op de speurmap een QR-code waarachter je suggesties voor vragen aan elkaar krijgt tijdens de wandeling. Zo leer je niet alleen de stad, maar ook elkaar beter kennen!

Goed om te weten

  • Een tasje is voor twee personen.
  • De duur van de wandeling is afhankelijk van hoe je precies loopt en hoelang te stopt bij de street art. Gemiddeld zijn wandelaars 2,5 uur onderweg!
  • Na bestelling kun je de Street Art Speurtocht op een dag & tijdstip naar keuze ophalen.
  • Na de aankoop ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie over de speurtocht. Laat deze zien bij het beginpunt van de wandeling om het tasje met alle benodigdheden te ontvangen.
  • Nu kun je gelijk beginnen met speuren. Veel plezier!

Onderstaande foto is genomen tijdens de Street Art speurtocht door Rotterdam en Utrecht

street art speurtocht rotterdam - street art wandeling rotterdam - interactieve speurtocht rotterdam - make it happen rotterdam - kunstwandeling rotterdam - coronaproof uitjes rotterdam

Veel plezier! Mooi kiekje gemaakt onderweg? Vergeet ‘m niet met ons te delen op Instagram!

CategoriesWeekend tips